Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Stronic Real Dildo Pulsator var 1

Fun Factory Stronic Real Dildo Pulsator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Med Stronic Real Dildo Pulsator har Fun Factory skapt den perfekte lekekameraten til en orgasmefylt og realistisk solostund. 

Utover alminnelige vibrasjoner etterligner den unike og innovative, patenterte Stronic-teknologien en manns støtende og pulserende bevegelser for å skape en mest mulig naturtro dildoopplevelse. 

Eksperimenter deg gjennom 10 vibrasjonsmuligheter alene eller inviter din partner med på leken og la deg bli skjemt bort. 

Anatomisk utforming med markert penishode og passende lengde og fylde, som den helt ekte vare. 

Fremstilt i silkemykt silikon som gjør innføring og bruk ytterst behagelig. Naturligvis helt fri for latex og ftalater, så du rolig kan bruke den mot din følsomme hud - igjen og igjen og igjen...

Opplades enkelt via USB-kabelen som følger med.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
WOW!
Lotus - 19. apr. 2021
Fint design. Sterk effekt. Perfekt stųrrelse. Den beste dildoen jeg har prųvd til dags dato - pulsatoren gjųr en verden av forskjell. Nęrmest "the real thing" uten å vęre det. Bra!!!
0
For en banditt!
B&L - 9. oct. 2020
Denne dildoen har en veldig kraftig motor og imponerte oss begge. Han ble forelsket i håndverket og hvor imponerende maskineriet fųltes, hun ble forelsket i hvordan det fųltes i henne;) Med litt oppfinnsomhet kan du plassere den og aktivere den slik at den faktisk gjųr en frem- og tilbakegående bevegelse. Gode mųnstre og en kraftig motor sųrger for en god opplevelse! Kan absolutt anbefales!
0
Kom igjen og vær modig
Anonymous - 13. mar. 2024
Det krever litt øvelse. Etter noen få ganger var den indre orgasmen svimlende. Ingen grunn til å holde fast med hendene. Pute til hjelp slik at bevegelsen fortsatt føles
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Pulsator-dildo
Anonymous - 2. mar. 2022
Virkelig dårlig, absolutt ikke verdt prisen. Det kommer ikke til å gi deg orgasme. Det eneste + er stillheten.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Bedre enn en vanlig vibratodildo
Anonymous - 2. jun. 2022
Partneren min liker pulsatoren veldig godt. Materialet er behagelig og av god kvalitet. Den eneste ulempen med produktets design er det korte håndtaket. Du må holde i pulsatoren nesten hele tiden, da den kommer veldig lett ut. Produktet lager litt støy, men ikke forstyrrende. Produktet føles behagelig inni og hovner ikke opp etter lang tids bruk på samme måte som vibrerende vibratordildoer. Produktets batteri holder lenge uten å måtte lades opp. Den magnetiske "ladepluggen" gjør det enkelt å vaske produktet, da du ikke trenger å bekymre deg for at det kommer vann inn i noe som kan ødelegge enheten.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Bra, men ikke verdt det
Anonymous - 13. mar. 2024
Det fungerer som det skal egentlig, men jeg synes likevel det manglet noe og hadde ønsket meg bedre sjokkerende bevegelser, så hadde forventet mer for prisen.
Maskinoversettelse fra sinful.se
God kvalitet, men lav stimulans
Anonymous - 6. apr. 2022
Veldig bra gjort, men de forskjellige hastighetene er for langsomme og frekvensene for lave. Blir mer som en teaser som aldri når målet.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful