TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Fun Factory Stronic Zwei G-punkt- og Prostata-pulsator var 1

Fun Factory Stronic Zwei G-punkt- og Prostata-pulsator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Fun Factory Stronic Zwei er verdens første pulsator som både kan brukes til kvinnens g-punkt og menns prostata. Stronic Zwei pulserer med frem-og-tilbake bevegelser!   Fun Factory Stronic Zwei G-Punkt Og Prostata Pulsator er etterfølgeren til den anmelderroste og meget populære Stronic Eins, som i 2012 revolusjonerte markedet for sexleketøy. Stronic Zweis teknologi er internationalt patenteret og den vil med sikkerhet gi deg en opplevelse utenom det vanlige.   Stronic Zweis pulserende bevegelser simulerer med støt og gir deg dermed en naturtro opplevelse. Med hele 10 forskjellige rytmer, er du sikret stor nytelse. Selv når du velger det laveste nivået, hvor pulsatoren støter langsomt frem og tilbake, er den nemlig veldig stimulerende.   Stronic Zwei som G-punkts pulsator for kvinner   Stronic Zwei ble egentlig utviklet for menn, men pulsatoren kan skape minst like stor nytelse hos kvinner! Den bøyde spissen gjør nemlig Stronic Zwei ideell til g-punkts stimulasjon, og kombineret med de deilige, pulserende bevegelsene, er det en revolusjonerende nyhet til alle kvinner som ønsker dype g-punkts orgasmer! Når du bruker Stronic Zwei vaginalt blir du virkelig bortskjemt: Du blir både stimulert på g-punktet ditt, i skjedeåpningen og på de erogene sonene opp mot klitoris og anus - helt uten at du trenger å løfte en finger!   Stronic Zwei som prostata pulsator for menn   Denne revolusjonerende prostatapulsatoren er for deg som ønsker en dyp anal stimulasjon. Stronic Zwei er nemlig formet anatomisk korrekt, slik at skaftet stimulerer mannens prostata, mens spissen gir dyp stimulasjon og bortskjemmer anusåpningen og mellomkjøttet med kransen på midten av pulsatoren, i takt med det valgte pulseringsprogrammet. Du får, med andre ord, intens stimulasjon og stor nytelse - Stronic Zwei gjør all jobben for deg!   Da Stronic Zwei har en diameter på 4,3 cm på det bredeste punkt, anbefaler vi den til dere som allerede har erfaring med analstimulasjon.   Slik bruker du Fun Factory Stronic Zwei G-Punkt Og Prostata Pulsator   Når du har ladet opp Stronic Zwei så det eneste du skal gjøre er å trykke på 'Fun' knappen slik at pulsatoren tennes. Når du er ferdig med å bruke Stronic Zwei, trykker du igjen på 'Fun' knappen, som har en innebygget 'Lynslukk' funksjon.   Fun Factory Stronic Zwei er fremstilt i 100 % medisinsk silikon, som føles mykt og deilig.   Bruk Stronic Zwei sammen med et godt vannbasert glidemiddel, f.eks. Fun Factorys eget Toyfluid. På den måten får du en enda mykere og glattere opplevelse og den blir lettere å innføre. Stronic Zwei er 100 % vanntett og kan derfor nytes i dusjen. Stronic Zweis utformning og lekre materialer gjør den dessuten lett å rengjøre.   Merk: Stronic Zwei inneholder en magnet og anbefales derfor ikke hvis du har en pacemaker.   Medfølger: USB-lader.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Strålende produkt som fyller meg opp og for benene mine til å riste
Fyller meg godt opp og treffer prostata'en min perfekt med de kraftige vibrasjonene. Er desidert min favoritt for å varme opp med før noe større tar plassen.Varec - 8. may. 2017

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful