Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Stubby Vibrator var 1

Fun Factory Stubby Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Leter du etter en stilig dildo vibrator som er litt mindre i størrelse enn de fleste andre dildoer? Velg en Stubby!   Med Stubby er funksjonene og formen i fokus. Veldig effektive vibrasjoner og en rillet krans på bunnen av penisen, gir deg en høyst fornøyelig stimuli.       Den rillede kransen stimulerer deg ved skjedeåpningen og opp mot klitorisen din. Den rillede overflaten på dildoen leverer også en ekstra dimensjon til opplevelsen.   Stubby er vanntett og kan nytes i dusjen.   Dildoen er fremstilt av medisinsk silikon og er derfor meget myk og komfortabel å bruke.   For å gjøre opplevelsen med Stubby enda bedre, anbefales det å bruke et vannbasert glidemiddel.   Stubby bruker 4 x AAA batterier (ikke inkludert).   Når du kjøper Fun Factory Stubby, anbefaler vi at du bestiller:   -Fun Factory's vannbaserte glidemiddel.   -Fun Factory's vibratorrens.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Superdeilig vibrator
Anonymous - 7. dec. 2012
Stubby fra Fun Factory er en fantastisk dildo-vibrator - selv for førstegangskjøpere! Vibratoren er laget av myk og glatt medisinsk silikon, noe som gjør den svært behagelig å bruke. De mange forskjellige vibrasjonshastighetene gjør at du alltid kan finne en som passer humøret ditt. I tillegg har den tre pulserende vibrasjoner i forskjellige hastigheter som sender deg til himmelen. Ulempen med dette produktet er at plasthåndtaket kan føles som om det lett går i stykker, noe det heldigvis ikke gjør. Ellers er produktet helt fantastisk og er definitivt et must i enhver kvinnes nattbordsskuff.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Jøss, jøss, jøss!
Anonymous - 13. mar. 2024
Stubby er en flott liten sengekamerat - selv om den ser litt klumpete ut ved første øyekast. Den har variabel hastighet, slik at du kan øke lysten - og den har turboen som fikk kvinnen min til å gå til topps. Den er perfekt for par - og jeg er sikker på at den også vil bli mye brukt når du er på forretningsreise. Den får alle de beste anbefalingene herfra - det er definitivt en grunn til at den vant testen i Discount. Så kjøp den!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Super "forretningspartner"
Anonymous - 13. mar. 2024
Som førstegangsbruker av en slik "noe verre" var jeg virkelig forberedt på at pengene skulle være bortkastet. Vibratoren ble kjøpt uten min kones kunnskap, noe som også bidro til min pessimisme. MEN kort sagt, her i en alder av 3 år har den blitt min kones nest beste sengekamerat og min beste forretningspartner, til tross for at den også er min verste rival! Det er mye mer "liv i klutene" når vi er "uten kluter"!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Mmmm
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er fornøyd med funksjonen og materialet, fint, fint. Fin lyd svak. Litt vanskelig å montere i mørket, og jeg har ikke funnet en hurtigutkoblingsfunksjon ennå.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Det betyr at det står 2-1.
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte denne som en gave til min kone som en liten overraskelse. Våre tidligere erfaringer har vært med mindre klitorisvibratorer, så min kone var litt skeptisk til Stubby, som er mer rettet mot penetrering. Men vi bestemte oss for å prøve! Stubby er laget av et godt materiale som føles behagelig og gir en følelse av god kvalitet. Vi ble imidlertid litt overrasket over lyden, som kanskje var litt høyere enn vi hadde forventet, akkurat som plastenden kunne virke litt "knirkende" hvis det var full blast (selv da er den i bevegelse, vibrasjonene er veldig sterke). Men ikke noe som på noen måte ødelegger den gode stemningen. Den første kosekvelden i selskap med Stubby fant vi raskt ut at til tross for at den var større enn vi var vant til, var den ikke så stor igjen at den virket for voldsom. Det er en perfekt størrelse, og vibrasjonene er virkelig gode. De kan stilles inn i mange intensiteter, og det er også mulig å få den til å pulsere. Spesielt turbofunksjonen viste seg å være en stor hit og var et skikkelig blikkfang ;-) Etter 10 minutter måtte min kone med et smil om munnen si at det er 2-1 i min favør! :) Definitivt et produkt vi vil anbefale til andre.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Den er god!
Anonymous - 9. may. 2013
Jeg har brukt Stubby sammen med kona flere ganger, og det ender alltid med at hun har et stort og behagelig smil :-) Laget av et fint materiale som er lett å rengjøre. Anbefales på det varmeste.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Fantastisk!
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er en veldig fin dildo og kan enkelt brukes både som singel og som par. Den har noen virkelig gode forskjellige vibrasjoner. For en rolig kveld kan den virkelig skru opp temperaturen og heve stemningen! Et virkelig godt kjøp!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Det er så behagelig å ta på
Anonymous - 13. mar. 2024
Stubby er en morsom "liten" en. Den er laget av det vakreste materialet og er super behagelig å ta på. Jeg tror du må skru opp vibrasjonene for at den skal være ekstra god. Stubby lager ikke mye lyd og er etter min mening veldig stille. Produktet er enkelt å bruke, men jeg synes knappene er litt sårbare. Akkurat når man skal komme i gang, er det lett å trykke på dem, og noen ganger kan det føre til at den slår seg av. Det er synd, for Mr. Stubby er en herlig fyr å ha i sengen eller andre steder der du liker å ha ham som selskap. Stubby er ganske stor og krever en god del glidemiddel, felgen på Mr Stubby er superfin og egnet til å gi klitoris små vibrasjoner. Mr Stubby kan nytes både alene og sammen med noen, og den egner seg godt i dusjen/badet. Personlig har jeg vanskelig for at sexleketøy blir veldig vulgært, men Stubby får meg til å smile hver gang jeg tar ham frem. Han er mitt nye reisefølge og min venn i nødens stund når lysten kommer snikende når du er alene hjemme. Stubby får mine varmeste anbefalinger når det gjelder materiale, pris, brukervennlighet og design.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful