TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Fun Factory Tango Dildo- og Klitorisvibrator  var 1

Fun Factory Tango Dildo- og Klitorisvibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Ønsker du en fyldig dildovibrator som kan stimulere deg både innvendig og på klitoris? Så er Fun Factory Tango vibratoren helt ideell. Den gir deg nemlig dobbelt opp med nytelse! Tango har en god størrelse, men siden den er så myk virker den på ingen måte for stor. Den er både for deg som har erfaring og for nybegynneren. Dildovibratoren er noe mere kantete i formen enn andre dildoer, som gjør den ekstra stimulerende når du bruker den. Den har en ekstra tapp ved roten som er beregnet til å stimulere opp mot området runt klitoris. Velg mellom 8 vibrasjonsnivåer og 3 kraftige pulserende vibrasjonsmønstre. Ønsker du å stoppe det pågående mønsteret og i stedet merke kraftige og konstante vibrasjoner holder du inne turboknappen som er i bunnen av vibratoren.  Tango er fremstilt av ftalatfritt mykt medisinsk silikon. Den er derfor myk og lekker å berøre og vil dessuten føles veldig fleksibel når du bruker den. For å oppnå størst nytelse med Tango anbefaler vi å bruke et vannbasert glidemiddel i tillegg. Vi anbefaler Fun Factorys eget glidemiddel for sexleketøy. Merk: Tango bruker 4 stk. AAA batterier, som selges separat. Hvis du kjøper Fun Factory Tango, anbefaler vi at du også kjøper: - 4 stk. AAA batterier - Fun Factorys vannbaserte glidemiddel til sexleketøy. - Fun Factorys rengjøring for sexleketøy.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful