Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory The Boss Dildovibrator var 1

Fun Factory The Boss Dildovibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

The Boss både føles og ser ut som ekte vare. Den er meget realistisk i både omkrets og lengde og er derfor ideell for nybegynnere såvel som viderekomne.   Den realistiske dildoen vil glede deg med en hyggelig opplevelse, hvilket er forsterket med de kraftige vibrasjonene. Velg mellom 11 ulike vibrasjonsmoduser - både milde, kraftige og pulserende.   The Boss er fremstilt av medisinsk silikon og er fri for ftalater. Silikonet gjør dildoen meget fleksibel og komfortabel å bruke.   The Boss er vanntett og kan nytes i dusjen.   For å gjøre opplevelsen med The Boss enda bedre, anbefales det å bruke et vannbasert glidemiddel.   The Boss bruker 4 x AAA batterier (ikke inkludert).   Når du kjøper Fun Factory The Boss, anbefaler vi at du bestiller:   -Fun Factory's vannbaserte glidemiddel.   -Fun Factory's vibratorrens.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Du må prøve det ....
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne dildoen er helt fantastisk. intet mindre. Den har en super god størrelse som er veldig realistisk og den har gode vibrasjoner. Det lille "sporet" ved "penishodet" er en fin detalj som gir god stimulering.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
En allsidig og flott opplevelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Kvalitetsprodukt - både emballasjen og selve produktet. Du kan tydelig se at kvaliteten er i toppklasse så snart du pakker ut produktet. Og når du slår den på, kan jeg forsikre deg om at den er på. Super viberstinon styrke med garantert glede. Jeg kan se at jeg har kjøpt lignende produkter for billig gjennom årene :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Superdildo
Anonymous - 13. mar. 2024
Fantastisk, intet mindre. Den er laget av et deilig materiale som er mykt og behagelig. Den er ikke for stor og ikke for liten og har en naturtro design. Den er enkel å håndtere, og du kan enkelt la partneren din ta kontroll over den. En fin liten detalj er turboknappen på enden - når en vibrasjon er valgt, kan du overstyre den med et lite trykk og få full effekt. Orgasme var garantert fra første kveld den ble testet.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Nydelig dildo!
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne Boss-dildoen er et vakkert, herlig og deilig leketøy. Akkurat passe stor - og naturtro - med gode vibrasjoner for enhver smak. Komfortabelt materiale(!) som former seg selv. Den eneste ulempen er at overflaten er ganske mottakelig for smuss, noe som betyr at du må være litt forsiktig med oppbevaring osv. Den er hendig og enkel å håndtere, og rillen på hodet er en fin detalj. Et godt kjøp!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Definitivt en sjef
Anonymous - 13. mar. 2024
Boss er laget av et smidig materiale som gir en god opplevelse. Den er ikke laget av glatt plast, noe som betyr at et glidemiddel er en veldig god idé. Det er en god størrelse - litt på den store siden. Den har mange vibrasjonsalternativer og en boost-knapp for sluttspurten. Jeg vil anbefale denne!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful