Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Tiger G5 & Be One Fingervibrator Sett var 1

Fun Factory Tiger G5 & Be One Fingervibrator Sett

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Factory gir deg alt du trenger for en eksepsjonell stimulering både inni og utpå kroppen. Sett blanda orgasmer på menyen med de perfekte nytelsesverktøyene som både tar seg av G-punktet og klitoris. 

G5 Tiger vil få deg til å male som en katt med de 6 kraftige, støtende bevegelsesinnstillingene og 6 forskjellige vibrasjonsmuligheter. Som om det ikke skulle være nok, sender basen ut deilige vibrasjoner til klitoris.

Når festen skal tas til nye høyder kan Be One bli med på leken. Med sitt ergonomiske design smyger Be One seg på plass mellom dine egne eller partnerens fingre og blir en naturlig forlengelse av kroppen.  

Den lille fingervibratoren har to motorer, 4 pirrende vibrasjonsnivåer og 1 vibrasjonsmønster som hele tiden endrer seg gjennom hele 5 minutter. Den fleksible og bøyde tuppen gjør at den treffer akkurat der den skal og den fløyelsmyke silikonoverflaten føles deilig mot huden.

Begge de to vibrasjonsvidunderene kan brukes under sololek, penetrasjonssex eller oralsex. Begge er oppladbare og vanntette, så mulighetene er mange.

Rengjør lekene med vann og mild såpe eller sexleketøysrens for optimal hygiene. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Anmeldelse av Tiger g5
Anonymous - 13. mar. 2024
Har tidligere kjøpt en Moody, men den ser ut til å ha blitt avviklet. Den nye Tiger er bra, men ikke like bra, det "myke" skaftet gjør at vibrasjonene ikke føles like bra som med Moody.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful