Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Toy Bag XL 42 x 14 cm var 1

Fun Factory Toy Bag XL 42 x 14 cm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Jo bedre du passer på ditt sexleketøy, jo lengere vil du få glede av det. I stedet for å la det ligge og rulle rundt i en skuff, er det bedre å oppbevare det sikkert i Fun Factory Toy Bag.

Fun Factory har laget denne pene vesken, hvor du helt diskré kan gjemme sexleketøyet ditt. Du unngår at sexleketøyet får slag og at andre finner det. Det er nok de færreste som kan gjette seg til hva som egentlig gjemmer seg i den lille vesken.

Vesken er ikke bare ideell i nattbordsskuffen, men er også perfekt å ta med i vesken eller kofferten, når ditt sexleketøy skal med på farten. Ut over å bruke den til oppbevaring av sexleketøy, kan du også bruke den til alt fra kosmetikk og mobiltelefon, til penger og fotokamera.

Vesken er laget av et flott metallisk skinnende og holdbart materiale. Den kan lett tørkes over med en klut eller vaskes på 30 grader. Den lukkes med en glidelås og har en stropp i enden, slik at du kan henge den opp på en knagg.

Vesken måler 15 x 15 cm og passer perfekt til for eksempel Teneo Smartballs, Bootie og YOOO.

OBS: Vær oppmerksom på at vesken også finnes i fire andre størrelser her i Sinful.no shoppen. Finn ditt Fun Factory produkt og se hvilke veskestørrelser vi har relatert til.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful