Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Volta Oppladbar Klitorisvibrator Oransje var 1

Fun Factory Volta Oppladbar Klitorisvibrator Oransje

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Har du våte drømmer om en vill tunge mot din klitoris? Hva med to tunger?

Med klitorisvibratoren Volta har Fun Factory skapt ditt nye yndlingsleketøy, og den har til og med en flott, innbydende og sommerlig farge. 

Ikke bare én, men to lekre silikontunger kjærtegner og pirrer deg, mens du eksperimenterer med de mange vibrasjonsmønstrene og -hastighetene. 

Prøv også Volta på følsomme brystvorter, eller til å stimulere skaftet eller pungen hans med, mens du gir ham sitt livs beste blowjob. 

Vanntett for frekk lek i våte omgivelser. Lades enkelt opp med USB-kabelen som følger med.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Alle trenger en klitorisvibrator!
C - 1. dec. 2020
Det er ikke ukjent at klitoris er et nytelsesorgan. Derfor må man jo forsøke å finne teknikken og hjelp ved klitorisstimulering og få en klitorisorgasme. Dette leketøyet er som en forlengelse av hånden, som gjør det lettere å stimulere klitoris. Ha klitoristappen imellom de to «leppene» på leketøyet eller ha den ene leppen over klitoris og den andre delen litt inn i skjeden. Skjeden er jo nettopp mest følsom i åpningen. Kraftige vibrasjoner. Ved orgasme blir den litt for kraftig på klitoris for min smak, da jeg ofte letter trykket på hånden når jeg onanerer selv. Men denne skal jeg bli bedre kjent med, så Volta og jeg skal utforske videre- alene og med partner.
Det fungerer veldig bra
Den glade mannen - 16. jul. 2021
Kjųpte denne 'blomsten' til min kone som et alternativ til de andre morsomme lekene vi har. Denne har nettopp vist seg å vęre en absolutt suksess. 100 % orgasmegaranti hver gang vi spiller. Ifųlge min kone kan det vęre litt lenger. Kjųpe det!
0
Perfect
Pia - 14. jul. 2020
Produktet har mine beste anbefalinger. Det var viktig for meg at det var stille, og denne er det. Det hųres ikke under dynen, og de ulike nivåene gjųr det mulig for alle å finne en vibrasjon som passer. Definitivt orgasmegaranti og flott design.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful