Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Toys G-Vibe 2 Anatomical Massager var 1

Fun Toys G-Vibe 2 Anatomical Massager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Vil du gjerne ha en vibrator utenom det vanlige, som kan stimulere deg alle mulige (og umulige) steder på kroppen, så er Fun Toys G-Vibe 2 Anatomical Massager et must for deg. 

Den nye og oppgraderte vibratoren er designet med en tredje motor, slik at du kan merke de intense vibrasjonene i de to spissene, og rundt skaftet. Bruk den til indre eller ytre stimuli av kvinnen, eller masser mannens prostata. Her er det kun fantasien som setter grenser for de mange mulighetene. 

Vibratoren har 6 forskjellige vibrasjonsinnstillinger du kan skifte mellom, og disse styres via tre knapper på skaftet. Den har et ergonomisk design med et håndtak i enden og to fleksible spisser, hvilket gjør det enkelt for deg å treffe akkurat hvor det føles best. Spissene kan samles når du fører dem inn, hvor de så folder seg ut igjen og gir større nytelse. 

Fun Toys G-Vibe 2 er laget i miljø- og allergivennlig silikon.Den har en oval form, hvor diameteren er 3,3, cm på sitt bredeste punkt. Den kan føres ca. 15 cm inn. Den lydsvake og vanntette vibratoren opplades enkelt via den magnetiske USB-kabelen, hvor den dermed rekker til hele 4 timer med lek.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig god til sitt bruk
Rita - 17. dec. 2017
Dette er et kvalitetsprodukt som absolutt gjør sin jobb. Hvis du ønsker et produkt som masserer G-punktet, er dette et alternativ som hører hjemme på listen. Det kan også brukes på klitoris og gi en fin opplevelse. Problemet jeg har med dette produktet er at det er vanskelig å kombinere. Jeg liker ofte å variere hvor jeg stimuleres, noe som er ikke er så lett med denne. Utformingen gjør at det er litt klønete å føre den inn. Jeg unngår derfor å ta den ut under kosestunden, da det avbryter leken å måtte fomle for å få den inn igjen. Det er kanskje ikke et problem for alle, men for meg er det nok til at jeg som oftest lar denne ligge i skuffen.
Så vakker
Anonymous - 7. jul. 2017
Gir meg de villeste sprutorgasmer når den treffer G-punktet med veldig ville vibrasjoner. Den holder også en ladning i lang tid. Flott produkt.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Forventningens glede
Anonymous - 13. mar. 2024
Forventningens glede er størst, sies det, og slik er det fortsatt. Vi har mange leker i skuffen vår, som på en eller annen måte gleder på hver sin måte. Men denne blir ikke en av dem som kommer opp igjen. Den gjør ikke kjæresten min noe godt, tvert imot er den mer til plage enn til glede.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful