Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Gigolina Vibrerende Strap-on var 1

Gigolina Vibrerende Strap-on

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Gigolina Vibrerende Strap-On er et komplett strap-on sett, med både strap-on sele, vibrerende dildo og fjernbetjening. Med settet får du 3 forskjellige vibrasjons muligheter, som du hurtig kan skifte mellom, med fjernbetjeningen.  Dildoen er 14 cm i omkrets og har en innførbar lengde på 17 cm. Dildoen har en sugekopp i enden, som kan festes på glatte og jevne overflater, som f.eks. stoler, fliser o.l. Strap-on selen kan justeres mellom ca. 55,5-143 cm rundt hoften og passer derfor til de fleste. Selen har en O-ring, som kan brukes sammen med dildoen, som følger med, eller andre sexleketøy. Ringen har en innvendig diameter på 5,3 cm. Gigolina bruker 3 stk. AA batterier, som selges separat. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God og lett å ha på
Sara - 13. sep. 2017
Enkel å ta av og på, sitter godt og er relativt fast mens du bruker den. Vibrasjonene er gode og det er flere moduser å velge mellom. Dildoen er ganske hard og peker litt oppover som vi liker. Eneste minus er materialet på dildoen, fųles litt dårlig og trekker til seg glidemiddelet ganske raskt så det fungerer best på en som er ganske skrudd. Men dette er definitivt et godt alternativ for pengene! Jeg er fornųyd!
0
Herlig
Strapman - 6. aug. 2014
Virkelig bra strapon, passer godt på henne. Spennene er enkle å justere. Stor og komfortabel med herlig vibrator. Anbefales for de som vil ha det gųy. Kan også endres til en stųrre dildo om du vil :)
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful