TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Handy Ultimate 1.1 Håndjobb Maskin var 1

Handy Ultimate 1.1 Håndjobb Maskin

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 2 095,00kr 1 466,50
Inkl. mva.

Oversikt

Bytt ut din vanlige femfinger-shuffle med de raske støtene til Handy, den ultimate 1.1. Håndjobb-maskinen Den teknisk avanserte automatiske strokeren gir en fantastisk hastighet mens du drar den prikkede hylsen opp og ned på penis.

Påfør vannbasert glidemiddel på den strukturerte hylsen før du fester den til båndet til masturbatoren. Ved å justere diameteren på båndet skreddersyr du stramhetsnivået som griper penis.

Eksperimenter med de forskjellige hastighetene og prøv å justere lengden for å få støtene til å fokusere på forskjellige deler av penis. Du kan også bruke maskinen med forskjellige hylser (ikke inkludert) for en rekke ulike opplevelser.

Håndjobb-maskinen kan fjernstyres via nettstedet handyfeeling.com, hvor du også kan finne forhåndsinnstilte strøkmoduser og synkronisere leketøyet ditt til videomaterialet deres.

Etter bruk, snu hylsen på vrangen og varmt vann og mild såpe eller sexleketøysrens for å rense den for gjenværende væske.

MerkeThe HandyProdukt vekt (g)698InkludertHylseFull lengde (cm)23Diameter (cm)7PrimærmaterialeABS-plastFargeSvartAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeSpansk, Engelsk, Fransk, Tysk SKU27210
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kjøpt den til min mann, har ikke egen erfaring selv med
Mannen var meget tilfreds med produktet, brukt den flere ganger om dagen. Så han syns den stod til forventningene og litt til. Eneste negative å trekke frem er... Les mer
Ikkebruktdenselv - 8. apr. 2023
Genialt Norsk produkt
Byggekvaliteten er god, bråker relativt lite og fungerer sammen med en rekke ulike apper og online tjenester for å gi en variert og god opplevelse. Det eneste... Les mer
Kenny - 19. feb. 2023
Litt for tungvint
Litt for tungvint med et så stort apparat når sleeven skal surres fast på utsiden. Den blir nok ikke mye bruktK - 2. feb. 2023

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful