Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Master Series Hex Penisring og Ball Stretcher var 1

Master Series Hex Penisring og Ball Stretcher

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Soft Comfort Analdusj
kr 299,00kr 224,25
Inkl. mva.
kr 189,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Hex Penisring og Ball Stretcher fra Master Series er perfekt til deg som ønsker en sterk og solid penisring, som har god kvalitet og gir deg mange muligheter. Ringen kan f.eks. brukes som en vanlig penisring, som plasseres ved penisroten. Dette vil gi deg en hardere og fyldigere ereksjon.

Du kan også prøve den som en ball stretcher, hvor ringen plasseres rundt pungen og vil gi deg en veldig pirrende følelse. Når utløsningen nærmer seg vil pungen trekke seg inn til kroppen, men når du bruker Hex vil ringen forhindre dette. Dermed må kroppen jobbe enda hardere for å trekke pungen opp, som gir deg en kraftigere utløsning enn normalt.

Hvis du har mye erfaring med penisringer og ønsker en veldig stram opplevelse, kan du bruke Hex Penisring og Ball Stretcher rundt både penis og pungen samtidig. I så fall burde du sette på ringen før ereksjon. Hvis du opplever ubehag eller misfarge under bruk, skal den tas av umiddelbart. Vi anbefaler at du bruker et vannbasert glidemiddel på huden før du setter ringen på, slik at det blir lettere.

Hex Penisring og Ball Stretcher er elastisk og kan strekkes fra 2,4 cm til 6 cm i innvendig diameter. Ringen kan brukes alene eller sammen med en partner. Den har et rått og maskulint utseende.

MerkeMaster Series
Produkt vekt (g)49
Indre diameter (cm)2.4
Elastisk indre diameterJa
Bredde (cm)6
Omkrets (cm)7.8
PrimærmaterialeTPE
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU14414
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Enkelt og fint materiale
Ann - 10. jan. 2019
Veldig fleksibel og enkel å bruke og lett å rengjųre ...
0
En virkelig god ring!
www - 7. may. 2019
Ringen er veldig fleksibel og solid.
0
Stor ring
Pepe - 29. dec. 2018
Fungerer bra om du legger den rundt både penis og pung eller bare som pungring, fungerer også som penisring, men da er den veldig tykk.
0
Komfortabel testikkelstrekker
Henric - 12. jan. 2018
Altfor klųnete som en penisring, men fantastisk behagelig rundt pungen. Bruk fantasien og prųv med to av dem. Trekker fint i pungen og god vekt i skrittet. Strekker seg ca 6 cm som ųker fųlsomheten på en fin måte.
0
Morsom testikkelring
Anonymous - 6. jun. 2022
En fin tung penisring som fungerer best rundt testiklene eller direkte rundt testiklene på penis. Hvis materialet var silikon, ville denne fått fem stjerner!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Flerbruksleke
Anonymous - 8. mar. 2022
En hyggelig overraskelse blant dekkene. Jeg har slitt ut mangt et dekk i løpet av mine mange spill og foretrekker nå de litt stivere dekkene. Jeg kan ikke si sikkert ennå hvor lenge dette vil vare, men så langt har jeg vært fornøyd med ytelsen. Den kan brukes som penisring, testikkelring og også rett ved penisroten og rundt penis og testikler. De som er interessert i testikkelstrekking bør også prøve denne for følelsen, før de kjøper dyrere og tyngre produkter. Og i motsetning til de fleste av dem, kan du med denne ringen også ha tradisjonell penetrerende sex med partneren din, noe som gir brukeren ekstra glede under orgasme. Veldig elastisk, lett å ta av og på, lett å rengjøre. Et billig kjøp og et fint tilskudd til sexleketøysamlingen din!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Veldig fin, men litt for stor
Anonymous - 13. mar. 2024
Litt for stor til å ha den på ståpikken under samleie, men legg den over pungen så får du full uttelling. Bruk den gjerne hele dagen, det gir en ekstra pirrende følelse, kona liker det skarpt.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful