TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Master Series

Master Series tilbyr et bredt utvalg av produkter til de som utøver BDSM og vil at utstyret deres skal være av ypperste kvalitet. Produktene er utviklet og designet av eksperter på BDSM, så du kan være sikker på at det du kjøper er både funksjonelt og estetisk tiltalende. Blant det store utvalget finner du et bredt spekter av produkter som kan hjelpe deg å utleve dine dypeste fantasier.

Master Series - dominanslek på sitt beste

BDSM-produkter av eksperter, for entusiaster

Master Series. Navnet vekker kanskje noen assosiasjoner? Det er ikke akkurat romantiske kvelder med røde roser, champagne og varme boblebad de fleste vil forestille seg, men det er heller ikke meningen. Her handler det om en helt annen type begjær som er preget av dominans, underkastelse og maktspill. Synes du at Fifty Shades of Grey blir litt for blekt og kjedelig, så er Master Series nok midt i blinken for deg.

Merket er en del av XR Brands, som ifølge eget utsagn er sexleketøysbransjens første aktør som kombinerer ekspertise innen fetisj og BDSM med funksjonelt og estetisk design, samt fullskalert produktutvikling. Det finnes sikkert andre som vil pårope seg samme tittel, men det er ikke til å stikke under en stol at XR produserer kvalitetsprodukter som tiltaler seg alle slags BDSM-entusiaster.

Og det gjelder i like stor grad for Master Series som det gjelder for produsentens 40+ andre produktserier. At en såpass stor produsent har valgt å spesialisere seg i BDSM- og fetisjleketøy, selv om de også tilbyr andre produkter, gir i seg selv en viss tyngde til deres utsagn. Og hvis du fremdeles ikke er overbevist om kvaliteten av deres produkter, vil de mange prisene de har fått opp igjennom årene kanskje overtale deg?

Master Series setter tonen

Men hva er det egentlig som skiller Master Series fra de andre produktseriene? Hva har de å tilby som andre XR-merker ikke har? Et differansierende aspekt er følelsen som produktene gir. Skaperne bak Master Series så en markedsnisje som ikke fikk den oppmerksomheten den fortjente, nemlig markedet for BDSM-produkter. Og dermed var det et behov for produkter som kunne brukes under ekte dominanslek, der den ene partneren tar fullstendig kontroll over den andre. Å fysisk kontrollere partneren sin kan være gjennom å binde ham eller henne fast, men det kan også gjøres på langt mer subtile måter.

Et kyskhetsbelte lar for eksempel den dominerende partneren styre den andres mulighet til å tilfredsstilles, og i det hele tatt å bli seksuelt opphisset. En gagball, derimot, fratar den underdanige muligheten til å snakke, så den dominerende kan gjøre som hun eller han vil uten å bli talt i mot. Det finnes altså mange måter å dominere en annen person med ulike BDSM-produkter.

Master Series henvender seg til dominansentusiaster som verdsetter det mentale aspektet ved disse lekene like høyt som det fysiske. Men akkurat som navnet antyder, så handler det først og fremst om avanserte produkter for en “master”, altså en “mester” eller “sjef”. Derfor er det hovedsakelig erfarne BDSM-utøvere som kan få glede av merkets produkter.

De tre gylne S-ene

Det er av den grunn at Master Series selv poengterer viktigheten av at BDSM-lek alltid skal være ‘safe, sane and consensual’, som kan oversettes til “sikker, sunn og med samtykke” på norsk. Men det er derimot ikke sagt at du skal holde deg borte hvis du ikke har erfaring med denne type seksuell utøvelse fra før. Tvert imot! Du skal bare være forsiktig og tålmodig når du prøver deg frem, så du får gode opplevelser som gir deg mersmak. En god måte å gjøre det på er med kvalitetsprodukter som de fra Master Series. Så gjenstår bare spørsmålet: vil du dominere eller domineres?

Heldigvis behøver du ikke å velge en side for alltid. Selv om noen kun er interesserte i å innta en av rollene, er det faktisk mange som liker å variere deres rolle. Det kommer for eksempel an på hvem de er sammen med, eller bare hvilket humør de er i. Her er det nemlig ikke noe som er rett eller galt, så lenge du gjør det som føles opphissende og nytelsesfullt for deg. Vi i Sinful heier på de som er nysgjerrige og som tør å utforske nye sider av sin seksualitet. Og BDSM-utstyr som Master Series sine produkter kan hjelpe deg med nettopp dette. Så ta kontroll over sexlivet ditt og gjør som du selv har lyst i soverommet. Med mindre du har en Master, selvfølgelig...

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful