Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Hot Octopuss Pulse III Solo Penisvibrator var 1

Oversikt

Pulse III Solo fra Hot Octopuss er en ny utgave av den revolusjonerende penisvibrator for menn. Den stimulerer deg effektivt med dype vibrasjoner. Vibratoren vant flere priser i 2014, bl.a. en ETO Award for 'Best New Male Product'.

Hot Octopuss Pulse III Solo er 25 % kraftigere enn 2'ern, kommer med en smart magnetisk lader og er utstyrt med et helt nytt turbo mode, som kan ta deg fra 0 til 100 på få sekunder.

Vibratoren bruker en helt spesiell teknologi, som er oppfunnet av en dansk lege, til bruk i behandling av ryggskadet pasienter, slik at de kan få utløsning. Teknologien, som heter Penile Vibratory Stimulation, målretter dype og kraftige vibrasjoner til området rundt strengen på penisen. Med 5 forskjellige vibrasjonsnivåer er garantert en vibrasjoner som passer deg.

Slik bruker du Hot Octopuss Pulse III Solo:

Pulse kan både brukes med og uten ereksjon. Du setter vibratoren ned over penishodet og lar den stimulere deg. Du kan bruke Hot Octopuss Pulse Penisvibrator til onani, hvor du anvender vibratoren som et allminneligt håndjobb. Du kan også bruke virbratoren håndsfritt.

Hot Octopuss Pulse er oppladbar med en praktisk magnetisk lader og er dessuten vanntett. Vi anbefaler å lade vibratoren i 12 timer innen første bruk.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Morsom idé
Nutty - 17. apr. 2015
Kjøpte denne i jakten på noe nytt og morsomt. Pakket opp en pent innpakket, og meget solid sort leke som så annerledes ut enn alt annet jeg tidligere har sett. Etter en kort lading er den klar til bruk. Den har "vinger" av akkurat passelig hard silikon som holder fast, og en knott/pute som pulserer og stimulerer undersiden av penis. Og at den pulserer er det ingen tvil om, hverken for dine eller naboens ører. At den ikke helt får til stimulingsdelen er det bare du som oppdager. Materialer og konstruksjon er topp, ingen skarpe kanter eller andre ubehageligheter du vil ha i nærheten av junior. At den lades via USB og har en solid propp som gjør den vanntett er helt klare fordeler. På grunn av den samme vanntettheten er knappene for styring av enheten harde og litt knotete. Hastighet og pulseringsmønstre lar seg styres hver for seg, som er noe f.eks. Cobra Libre mangler. Med andre ord: + solid bygget + godt materialvalg + en veldig god idé + god kontroll når man finner knappene ordentlig - høres ut som et pressluftbor - stimulerer bare undersiden av penis/penishodet - den er såpass tung at den ikke kan overlates til seg selv, men må holdes hele tiden
Flott produkt
Anonymous - 1. may. 2018
Først var jeg nølende med produktet, men nå etter et par forsøk er jeg helt fornøyd med kjøpet mitt. Med dette leketøyet kan jeg oppleve et helt nytt nivå av orgasme som mann. Det er verdt et forsøk i sengen under dynen i horisontal stilling. Jeg falt nesten over i dusjen første gang jeg prøvde den. Batteridrevet, noe som er et klart pluss. Enkel å bruke og vaske. Vibrasjonen er så intens at jeg ikke ville våget å bruke den hele tiden i en boligblokk, men ellers er det et flott produkt.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Flott spill
Anonymous - 2. oct. 2018
Den gamle mannens skrumpne kuk vokser raskt til ungdommelige proporsjoner ved hjelp av dette. Ved å støtte den mot madrassen kan du utføre samleie akkurat som en kvinne. Du kan ta lange eller korte stød, der kantene på glans gnir mot kantene på apparatet. Velegnet for kuker som er mindre enn gjennomsnittet (under 14 cm).
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Godt produkt med noen mindre forbehold
Anonymous - 13. mar. 2024
Selve produktet er av høy kvalitet, lett å rengjøre osv. Full pott for det. Enhetens hjerte ligger i de variable vibrasjonsmodusene / vibrasjonspulsene. Problemet er utformingen av enheten. Hvis dusken er av den større varianten, blir det vanskelig å bruke vibra. Apparatets "vinger" presses for hardt mot tungen, og intensiteten i kontakten med selve vibrasjonssenteret reduseres tilsvarende. Summa summarum: et godt, for ikke å si utmerket produkt, designet med omtanke, men ikke optimalt hvis meiselen din er klumpete i hælen.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Perfekt for solospill
Anonymous - 1. aug. 2019
Riktig plassert på sweet spot gir den en rask utløsning. Vibrasjonen tvinger på en måte klumpene til å bevege seg. Men stedet der du setter klumpen må være helt riktig, i hvert fall i mitt tilfelle. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet. Produktet er også ypperlig for par, hvis partneren vil skjemme bort mannen.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Litt skuffet
Anonymous - 13. mar. 2024
Bra: - vanntett stiv konstruksjon - effektiv i starten - vibrasjonen er fin å ta på og vil kile lasten, med tiden Dårlig: - stram design, vingeklaffene er for stive - motoren fryser når hanen svulmer til normale dimensjoner og vingeklaffene bøyer seg heller ikke, du kan prøve å trykke på vibrasjonspunktet med fingeren, det hele stopper - batterilevetiden er elendig, virkelig elendig, bør lades etter hver bruk - brøler så mye, at du bør ha lukkede hodetelefoner hvis du vil høre lydene fra blenderen - kanskje ikke egnet for en bygård med mindre du pleier å bruke blenderen ofte og naboene kanskje ikke vet hva du snakker om - det innebygde batteriet vil dø før resten av maskinen, da det allerede har dårlig kapasitet Kort sagt, enheten er skuffende, og jeg ville ikke lagt 90 euro på dette igjen.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Vakkert og enkelt
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har brukt produktet i omtrent to uker og er helt fornøyd. Fremfor alt er det lett å skylle av og lett å lade med USB-lading, men du må være forsiktig så pluggen ikke løsner, men hvis du er litt forsiktig når du setter den, er det ikke noe problem. Ellers vibrerer den godt og sterkt og har hatt en orgasme fra bare det eller bruker den i kombinasjon med andre produkter. Men alle orgasmer med den har vært veldig sterke. Anbefales absolutt, men kan se at noen kan ha problemer med å få orgasme av denne alene.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Ja og nei
Anonymous - 13. mar. 2024
En fin liten ting som stimulerer penis. Når du klimaks? Svært personlig vil jeg si, avhengig av om du er følsom for vibrerende stimulering, og resultatene vil definitivt variere fra person til person. Min personlige erfaring, etter mange timers eksperimentering, er at jeg har kommet frem til at den ikke får meg til å nå klimaks. En fin, prikkende følelse som tok meg nær, men ikke hele veien, og jeg har måttet fullføre det hele på "egen hånd". Jeg har prøvd alle hastigheter og alle funksjoner på og rundt glans, holdt den forover og bakover, høyt og lavt på skaftet, men klarte likevel ikke å komme helt i mål. Jeg har variert fra 5 til 30 minutter, delvis avhengig av ladningen og delvis av hvor mye tid jeg hadde til rådighet. Håpet var der, men det hjalp meg dessverre ikke. Jeg vil ikke avvise produktet helt, da det er de som åpenbart kan glede seg over det. For de som er helt nye på dette eller tenker å kjøpe og teste, vær VELDIG forsiktig med hvordan du bruker det, da det ikke kan brukes, under noen omstendigheter, annet enn å kjærtegne deg. Hvis du prøver å tvinge den til å jobbe hardere / dypere / mer, er det nesten en garanti for at den begynner å svikte etter noen få bruksområder. Jeg har ikke lært dette da jeg kastet Pulse III solo for andre gang da leketøyet/vibratoren mer eller mindre sluttet å fungere. Den første brukte jeg kanskje to ganger før jeg fikk hjelp av forhandleren til å returnere den, og de sendte meg en ny. Den andre gangen prøvde jeg å være mer "hands off" og bare la den virke, og den har holdt lenger. Bortsett fra mekanikken synes jeg den er solid laget. Det fulgte med en liten tøypose til oppbevaring av Hot Octopuss og en ledning til lading.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Skuffet.
Anonymous - 10. apr. 2019
Ettersom jeg hadde veldig høye forventninger til dette leketøyet, ble jeg veldig skuffet. For det første høres det for mye mer enn hva du tror. Det hjalp meg ikke i det hele tatt, har testet det et par ganger og det samme resultatet hver gang, du må legge den bort og fortsette med hånden hvis jeg vil komme. For meg passet det ikke i det hele tatt, litt mye penger å bare kaste i sjøen, synes jeg. + veldig myk og behagelig - støynivået - pris - større og klønete enn jeg trodde
Maskinoversettelse fra sinful.se
Bommet på målgruppen
Anonymous - 10. aug. 2019
Jeg både liker og misliker dette produktet. Den er oppladbar og har en batterilevetid på ca. 45 minutter. Den kan brukes både med og uten glidemiddel og er vanntett, noe som også gjør den ekstremt enkel å vaske. Vibrasjonene er veldig sterke og kan stilles inn både hvor sterke, men også i forskjellige mønstre. For meg, som har en nerveskade, fungerte de slik. Jeg klarte å komme etter 30 minutter, men veien dit var ikke så fin, mens jeg var helt nummen etterpå på grunn av vibrasjonene. Mitt største problem med den er knappene. De er ekstremt vanskelige å trykke på, selv for meg med noenlunde friske hender. For en person med sterkt svekkede hender blir dette produktet helt umulig å bruke. Derfor føler jeg at den bommer på sin egen målgruppe.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Hot Octopuss Pulse III Solo Penisvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful