Fri frakt over 800 krFordeler ved å handle hos Sinful.no
Hot Octopuss

Hot Octopuss

Hot Octopuss står bak en rekke revolusjonerende penisvibratorer til menn som leverer stor nytelse ved å stimulere penisstrengen. Produktene er enten designet for bruk alene eller med en partner.

Alle produkter

Filter

2 Vare(r)

2 Vare(r)

Hot Octopuss - Prisvinnende og unikt sexleketøy

Hot Octopuss og historien om to venner

90-tallet var et godt tiår for Enland. Radioen spilte Spice Girls "Wannabe" på om og om igjen, og Manchester United gikk seirende ut av Champions League etter å ha slått Bayern Munchen i finalen. Det var det samme tiåret at to tenåringer ved navn Julia og Adam møtte hverandre på en konsert og ble bestevenner. Vennskapet varte, og over de neste 15 årene delte de to kameratene drømmer, håp og ideer med hverandre. En av ideene ble til virkelig da de i 2013 grunnla firmaet Hot Octopuss og lanserte deres første produkt.

Julia og Adam hadde en drøm å revolusjonere måten vi oppfatter og brukes sexleketøy på. Især hva angår sexleketøy til menn, som i mange år "bare" omfattet penisringer, sexdukker og vagina-formede onaniprodukter. Hot Octopuss Pulse er et unikt produkt som ikke liker noe annet sexleketøy på markedet - heldigvis. For i en verden av dildoer og analplugger er det deilig å se at bransjen fortsatt kan fornye seg, og Hot Octopuss er leverer de nyvinningene en har lengtet etter. Hot Octopuss utvikler penisvibratorer som leverer intens og pirrende stimuli av en karakter du aldri tidligere har opplevd. Det er virkelig en opplevelse du ikke bør tillate deg selv å gå glipp av.

Kvalitet fremfor kvantitet. Hot Octopuss har (inntil videre) kun noen få produkter i sortimentet deres, men når de er like effektive og gode som Pulse, behøver de heller ikke flere. Hot Octopuss Pulse II Solo er en prisvinnende og populær penisvibratorer som revolusjonerte markedet for sexleketøy for menn da den så dagens lys i 2013. Hot Octopuss Solo fungerer ved at du som mann plasserer din penis i det u-formede sexleketøyet, hvorpå de dype vibrasjonene og den innovative teknologien vil sørge for en pirrende og førsteklasses stimulering av hele skaftet. Du kan bruke produktet i både erigrert og slapp tilstand, hvilket gir ekstra mange muligheter for menn som har reisningsproblemer eller liknende. Med Hot Octopuss Solo kan alle nemlig få en god sexopplevelse og nyte pirrende stimulering.

Hot Octopuss er ikke "kun" til menn. Du kan også bruke penisvibratoren sammen med en kone, mann, kjæreste eller din foretrukne sexpartner. Med Hot Octopuss Pulse II Duo medfølger en fjernbetjening som gir rike muligheter for frekke parleker, hvor din partner har fullstendig kontroll over din nytelse. Penisvibratoren fungerer også som en parvibrator, hvor kvinnen også kan nyte godt av de deilige vibrasjonene når hun rir ham, eller når dere nyter hverandre i misjonærstillingen. Med vibratorene fra Hot Octopuss får man altså massevis av lekemuligheter og en unik stimulering som vil ta orgasmen din til nye høyder.

Hot Octopus eller Hot Octopuss?

Noen ganger opplever vi at våre kunder kontakter oss med spørsmålet "Hva er forskjellen på Hot Octopus og Hot Octopuss?" Kort fortalt er det ingen forskjell, og uansett om du skriver til oss og spør etter Hot Octopus med en eller to s-er, så vet vi hva du mener. Hvis du har noen spørsmål omkring bruk eller rengjøring av penisvibratoren, er du velkommen til å ringe eller skrive til oss. Vi sitter klare til å svare på alle spørsmålene du måtte ha.

På Sinful.no ønsker vi å gi våre kunder den beste opplevelsen vi overhodet kan tilby. Både når det kommer til kundeservice og utvalg av og kvalitet på produkter. Hot Octopuss er sexleketøy av den beste kvalitet hvor design og funksjonalitet er nøye gjennomtenkt. Vi er derfor stolte av å forhandle produktet, og vi er sikre på at alle kan få glede av sexleketøyet fra Hot Octopuss. Derfor, hvis gjerne vil innvies i nye former for nytelse, bør du prøve den unike penisvibratoren; vi garanterer at du ikke vil angre på det.