TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Hot Octopuss Pulse Duo Lux Penisvibrator var 1

Hot Octopuss Pulse Duo Lux Penisvibrator

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 1 895,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

Hot Octopuss Pulse Duo Lux Penisvibrator er det ultimate redskapet til å ta hånd om skaftet ditt samt gi samleiet deres en ekstra pirrende dimensjon.

De tidligere modellene fra Hot Octopuss har utelukkende vært utviklet til sololek, men den nye Duo Lux har en ytre vibrasjonsmotor som gjør det mulig å trekke partneren din med inn i leken.

Den indre motoren sender pirrende vibrasjoner mot det følsomme punktet ved penisstrengens hans, mens den ytre motoren stimulerer klitorisområdet hennes under samleie. Derfor er særlig cowgirl-stillingen god å prøve med penisvibratoren.

Det følger med to fjernkontroller til vibratoren, så dere kan velge om de to motorene skal kjøre sammen eller hver for seg. Armbåndet med rosegull-detaljen styrer den ytre motoren, mens armbåndet med den sølvfargede detaljen styrer den indre motoren. Begge armbånd plasseres rundt håndleddet på samme måte som en klokke.

På denne måten kan dere hver især styre deres egen stimulering, og uten å måtte fumle etter en fjernkontroll som er falt ned mellom madrassene.

Hot Octopuss Pulse Duo Lux Penisvibrator er laget av ftalat- og lateksfri silikon og ABS-plast. Vibratoren lades enkelt opp med den magnetiske USB-kabelen som følger med.

Hot Octopuss har vunnet flere XBIZ og ETO Awards for sine design.

MerkeHot OctopussProdukt vekt (g)310InkludertMagnetisk USB-lader, OppbevaringsposeFull lengde (cm)11.5Indre dybde (cm)10Diameter (cm)6.5Indre diameter (cm)3.6Elastisk indre diameterJaStrømkilde2 x CR2032 (Inkludert), Magnetisk USB-laderBrukstid (min)60Vibrasjonshastigher6PrimærmaterialeSilikonFargeSvartAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeEngelskSKU23078
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
For deg som vil prųve en ny måte å nyte på!
Et flott sexleketųy hvis du vil bli stiv ekstra raskt med partneren din eller bare vil kose deg på egen hånd på en måte du ikke har gjort fųr. Passer nok de f... Les mer
Mattias - 16. oct. 2020
Greit
Testet det for det meste handsfree. Denne virket veldig lovende og den er bra, men litt hųy lydnivå og det burde vęre en måte å feste den til penis på. Jeg like... Les mer
Anonym - 8. sep. 2020

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful