Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Hot Octopuss Pulse Duo Penisvibrator var 1

Hot Octopuss Pulse Duo Penisvibrator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 1 445,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Oppgraderte Hot Octopuss Pulse Duo er en fjernstyrt penisvibrator som er perfekt til frekke parleker.

Vibratoren er 25% kraftigere enn tidligere modeller, har magnetisk lader og er utstyrt med en anti-stall og en turbo-knapp, som kan ta dere fra 0 til 100 på få sekunder.

Finn stillingen som passer best for dere, for eksempel hvor hun sitter oppå ham, eller hvor dere ligger i misjonærstillingen. Pulse Duo stimulerer det følsomme området rundt strengen på penisen, samtidig som vibratoren på Duos underside stimulerer klitoris, så sjansene er større for at dere når klimaks sammen. 

Pulse er et revolusjonerende produkt som stimulerer ham med dype og effektive vibrasjoner. Vibratoren bruker en spesiell teknologi som opprinnelig ble utviklet av en dansk lege til å hjelpe ryggskadede pasienter med å få utløsning.

Dere skifter enkelt mellom de pirrende vibrasjonsprogrammene til ham med knappene på selve vibratoren, mens vibrasjonene til henne styres med den tilhørende fjernkontrollen. Vibratoren kan selvfølgelig også brukes av ham alene eller til å gi ham en frekk handjob.

Oppnå et eksplosivt klimaks uansett om penisen er avslappet eller erigert.

I 2014 vant Hot Octopuss Pulse en Xbiz Award for "Couples Toy of the Year".

NB: Den magnetiske laderen skal sitte som vist på bildet for å virke korrekt.

MerkeHot Octopuss
Produkt vekt (g)220
InkludertFjernkontroll, Oppbevaringspose
Full lengde (cm)12
Indre dybde (cm)10
Diameter (cm)6.3
Indre diameter (cm)3.5
Elastisk indre diameterJa
Bredde (cm)7
StrømkildeMagnetisk USB-lader
Brukstid (min)60
Vibrasjonsmønster5
VibrasjonshastigherMultispeed
PrimærmaterialeSilikon
FargeBlå
Anbefalt glidemiddelVannbasert
SKU14581
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bra, verdt pengene
Draupne - 27. oct. 2020
Denne fungerer også fordi man kan holde litt på naturlig vis.
Skuffende
Mille - 19. jan. 2020
Kjųpte den for å overraske mannen min med en litt annen stimuli enn 'bare' en blowjob. Jeg sliter litt med smerter i underlivet, så jeg tenkte at de dagene jeg har vondt men fortsatt ųnsker sex kan det vęre en god ting i forhold til at vi ikke trenger å ha sex, men kan allikevel stimulere hverandre i stillinger som om vi hadde sex. Men fųrst og fremst er den for liten for min manns penis. Den faller av fordi den er så tung, og da treffer den ikke klitoris i det hele tatt uten at det blir en ugreit og unaturlig stilling. Mannen min synes heller ikke det er verdt prisen i det hele tatt om han for eksempel bruker det solo. Og jeg har også prųvd den solo og er enig i at kraft og pris ikke stemmer overens. Jeg synes det var kult med trådlųs fjernkontroll for vibrasjonene på kvinnen, i tilfelle jeg brukte den solo (fint med 2-i-1 leker), men den kan kun brukes hvis vibrasjonene til mannen er skrudd på kl. samme tid. Og vibrasjonene er egentlig ikke sęrlig gode. De er grove og kjedelige. Og så er det bare 3 nivåer for kvinnen. Pluss at den lille vibratorringen på innsiden lett kan trykkes ved en feiltakelse mens den er av – noe den sier at du ikke må gjųre. Den er ganske utsatt og undertrykkes lett når du bruker den på mannen, fordi vibrasjonene ikke er sterke, nok til at du klemmer den mot penis, og da fungerer ikke vibrasjonene som de skal. Virkelig skuffet over å ha kjųpt et så (ifųlge mannen min og jeg) dyrt leketųy, som er så dårlig. Og vi kjųpte det til og med med rabatt. Det virker ganske eksklusivt og flott når du åpner pakken, og det fųlger med en lekker svart bag. Materialet er også fint. Men fjernkontrollen virker ganske billig. Og som nevnt er produktet ganske tungt. Og i bruk er det ikke noe eksklusivt med det.
0
Herlig
Fynboen - 13. dec. 2018
Jeg kan bare si at dette produktet er fantastisk! Sammenlignet med Cobra (penisvibrator) er denne mye bedre. Den er god både uten, men også med glidecreme. Hvis jeg måtte komme med ett poeng av kritikk - det ville vęre at det ikke holder makten så lenge. Men det kan også vęre fordi jeg bruker det for mye ;-).
0
Hot Octopuss Pulse III Duo Fantastic Perfection-seeking luxury penis vibrator
J - 6. dec. 2019
Jeg kjųpte Hot Octopuss - PULSE III Duo og ble veldig overrasket over hvor bra den er. Jeg har aldri vęrt borti en så bra designet guybrator! Noen ganger kan du få en full ereksjon ekstremt raskt. To veldig positive ting er også at du ikke engang trenger å bruke en liggeseng med produktet og Hot Octopuss - PULSE III Duo er også enkel å vaske. Å lęre å bruke Hot Octopuss - PULSE III Duo krevde derfor litt trening fųr du kunne finne din egen måte å bruke produktet på og få mest mulig ut av den. Trening er spesielt nųdvendig hvis du ųnsker å forlenge tiden fųr orgasme, fordi Hot Octopuss - PULSE III Duo ikke er et sexleketųy som lar deg vente lenge på en orgasme...Du kommer fort. Kanskje for fort, men det er ikke en dårlig ting i det hele tatt. Ladetiden er ganske god, men uten hver lading fryser enheten plutselig etter et par bruk og krever opplading. Derfor er den beste måten å lade enheten på alltid etter bruk, som det står i brukerhåndboken. Den fųrste ladetiden er fire timer og tre timer normalt, men den faktiske ladetiden kan selvfųlgelig variere avhengig av hvor lenge og hvordan produktet brukes. I tilfeller der produktet for eksempel ikke har blitt brukt på mer enn en uke, bųr du alltid sjekke om det fortsatt er nok strųm i enheten og helst lade den hver gang du merker at det har gått mer enn en uke slik at enheten ikke gå tom av seg selv. I verste fall kan enheten skades hvis batteriet blir flatt for mange ganger, eller hvis den glemmes i skapet og man venter for lenge til neste bruk. Selvfųlgelig er dette en funksjon for alle Li-ion (litium-ion) batterier. Produktet er laget utelukkende av silikon, noe som er veldig bra, for en gang måtte jeg sende en garanti av samme type da plastskalldelen av silikonet lųsnet, med denne Hot Octopuss - PULSE III Duo har jeg aldri hatt det problemet. Ulempen er at den vibrerende puten på enheten knapt tåler trykket, noe jeg virkelig stusser på. Hot Octopuss - PULSE III Duo skal vęre egnet for bruk mellom par, i så fall vil vekten samle seg mellom enhetene, jeg tųr ikke engang å teste det for hvis vibrasjonsputen presses litt for hardt stoppet enheten. En annen ulempe er at det er svęrt vanskelig å bruke et glidemiddel på produktet, fordi om det påfųres for mye glidemiddel eller hvis det kommer rundt enheten, blir det svęrt vanskelig å håndtere på grunn av glattheten.
0
Vanedannende
Kai - 13. jan. 2017
Både jeg og partneren min har det gųy med dette lille sexleketųyet. Utrolig stimulerende for meg som mann. Med dette på får jeg ereksjon med en gang. Det fųles som den samme kåtheten jeg hadde da jeg var i tenårene. Dyp, ren og helt overveldende :) Men en ting som virkelig overrasket meg var at det får meg til å komme uten å bruke hendene. Dette har aldri skjedd fųr. Dama mi liker det også. Hun kommer veldig hardt når hun bruker produktet. Det som kan vęre litt negativt er at det rister og lager mye lyd. Ikke et stort problem, og du vil fort glemme det. Jeg er også redd for at produktet er avhengighetsskapende. Vi har nylig kjųpt den og har prųvd å bruke den mellom oss i forskjellige posisjoner, men det blir fort vanskelig. I stedet bruker vi dette lille sexleketųyet som forspill noen ganger, og den er verdt hver krone.
0
Flott
Anonymous - 2. may. 2019
Alt jeg kan si er at dette produktet er flott! Sammenlignet med Cobra (penisvibrator) er denne mye bedre. Fungerer både med og uten smøremiddel. Hvis jeg må si en kritikk - la oss si at batteriet ikke varer veldig lenge. Men det kan være at jeg bare bruker den for mye ;-)
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Hot Octopuss Pulse III Duo er en fantastisk luksuriøs penisvibrator med den perfeksjonen du leter etter!
Anonymous - 12. may. 2019
Jeg kjøpte denne Hot Octopuss - PULSE III Duo og ble veldig overrasket over hvor bra den er. Jeg har aldri opplevd en så godt designet guybrator! Noen ganger, selv når du ikke er erigert, kan du alltid få full ereksjon ekstremt raskt. To veldig gode ting er at du ikke engang nødvendigvis trenger å bruke en glidende seng med enheten, og Hot Octopuss - PULSE III Duo er også enkel å vaske. Som sådan krever Hot Octopuss - PULSE III Duo litt øvelse før du finner din egen måte å bruke apparatet på og får mest mulig ut av det. Spesielt hvis du vil forlenge tiden før orgasme, fordi Hot Octopuss - PULSE III Duo absolutt ikke er et leketøy som du må vente på at en orgasme skal komme, fordi den kommer veldig raskt, kanskje for raskt, men det er ikke en dårlig ting. Ladetiden er ganske bra, men uten lading hver gang vil enheten raskt fryse etter et par bruksområder og trenger lading igjen. Den beste måten å lade enheten på er derfor alltid etter bruk, slik det anbefales i bruksanvisningen. Den første ladetiden for enheten er fire timer, og den normale ladetiden er tre timer, men den faktiske ladetiden kan selvsagt variere avhengig av hvor lenge og hvordan du bruker enheten. Hvis du for eksempel ikke bruker enheten på mer enn en uke, er det alltid lurt å sjekke om det fortsatt er nok strøm i enheten av og til og helst lade den når du merker at det har gått mer enn en uke, slik at enheten ikke går tom for strøm av seg selv. I verste fall kan batteriet til og med bli skadet hvis enheten får gå tom for mange ganger, eller hvis den blir liggende for lenge i skapet i påvente av neste bruk. Dette kjennetegner selvsagt alle litium-ion-batterier (litium-ion). Produktet er laget utelukkende av silikon, noe som er veldig bra, ettersom jeg en gang måtte sende et lignende leketøy tilbake under garantien da det løsnet fra leddene, plastskallet en del av silikonkanten, med denne Hot Octopuss - PULSE III Duo har det samme problemet aldri oppstått nettopp fordi enheten er laget utelukkende av silikon. Ulempen er at når enheten skimrer, er puten knapt motstandsdyktig mot trykk, noe jeg lurer veldig på. Enheten lover at Hot Octopuss - PULSE III Duo kan brukes i kombinasjon med et par pads, noe som betyr at det samler seg vekt mellom enheten, men jeg tør ikke engang å teste dette, for hvis jeg trykker litt for hardt på den vibrerende puten, slutter enheten å fungere. Det andre minuset er at det er veldig vanskelig å bruke den glatte puten med enheten, for hvis du legger for mye glatt pad eller hvis du får den rundt enheten, blir den veldig vanskelig å håndtere på grunn av glattheten.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Verdt hver eneste krone
Anonymous - 13. mar. 2024
Fungerer perfekt. Hvis du ikke har full ereksjon, vil du definitivt få en full og hard ereksjon med denne hjelperen.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful