Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Hot Octopuss Pulse II Solo Penisvibrator var 1

Hot Octopuss Pulse II Solo Penisvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Pulse II Solo fra Hot Octopuss er en av de mest populære penisvibratorer for menn.

Hot Octopuss bruker en helt spesiell teknologi som er oppfunnet av en dansk lege til bruk i behandlingen av ryggskadede pasienter for at de skal få utløsning. Teknologien som kalles Penile Vibratory Stimulation målretter dype og kraftige vibrsjoner til området rundt strengen på penis. Med hele fem forskjellige vibrasjonsnivåer og ni hastigheter er det med sikkerhet en vibrasjon som vil passe deg perfekt.

Slik bruker du Hot Octopuss Pulse II Solo Penisvibrator:  - Pulse kan brukes både med og uten reisning. Du setter vibratoren over penishodet og lar den stimulere deg. Du kan bruke Hot Octopuss Pulse Penisvibrator til onani, og bevege vibratoren som ved en vanlig håndjobb, og du kan også bruke den håndfritt, så vibratoren gjør alt arbeidet for deg.

Hot Octopuss Pulse er oppladbar og leveres med en praktisk magnetisk opplader. Produktet er ogås vanntett. Vi anbefaler å lade opp vibratoren i 12 timer innen første bruk. 

Vibratoren vant i 2014 flere priser, blant annet en ETO Award for å være 'Best New Male Product'. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kvalitetsprodukt
Anonymous - 13. mar. 2024
Vibratoren er laget av materialer av høy kvalitet og ser flott og morsom ut. Du kan oppnå klimaks med den, men vær oppmerksom på at glansen må plasseres ganske presist på trykkplaten som overfører vibrasjonene. Dessverre synes jeg det er litt bråkete, og generelt foretrekker jeg å bruke en vanlig vibrator hvis det er der lysten skal være. Men andre vil nok ha større glede av den enn meg.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful