Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Icicles No 02 Ruglet Glassdildo var 1

Icicles No 02 Ruglet Glassdildo

Relaterte produkter
Sinful Silk Silikonbasert Glidemiddel 100 ml
kr 139,00kr 104,25
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 349,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Icicles No 02 er en meget stilig og holdbar glassdildo.   Den har en riflet overflate som gjør den ekstra stimulerende. Dildoen er formet som 9 sammensatte kuler i ulike størrelser. Derfor passer denne utmerket til analstimuli da du kan føre dildoen inn - kule for kule - i tempoen du ønsker.   Dildoen er håndlaget og vil vare i mange år hvis du tar godt vare på den.   Fordelen med en glassdildo er at du kan leke med temperaturen. Varm dildoen i varmt vann før bruk. Foretrekker du heller kjølig stimuli, putt den i fryseren før bruk.   Dildoen er svært enkel å rense. Bruk en vibratorrens eller legg den i oppvaskmaskinen.   Dildoen føles glatt og deilig, og for en optimal opplevelse anbefaler vi deg å bruke et silikonglid i tillegg.

MerkeIcicles
Produkt vekt (g)260
Full lengde (cm)21.5
Innførbar lengde (cm)18
Diameter (cm)3.8
Bredde (cm)3.8
PrimærmaterialeGlass
FargeKlar
Anbefalt glidemiddelAlle typer
Språk på emballasjeEngelsk
SKU12841
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig bra produkt
Kalle - 25. may. 2020
Veldig bra produkt
Bra for anallek
Bibi - 30. sep. 2016
Glassstangen er flott for anal bruk. Det er veldig opphissende å kjųle ned stangen fųr du fųrer den inn. Den glir veldig lett inn med glidemiddel på.
0
Vellykket kjųp
Micke - 16. feb. 2021
Jeg kjųpte denne og et par andre ting til min kjęre. Å, hun liker det virkelig. Jeg kjųpte som sagt litt andre ting, så hun hadde kanskje for mye å velge mellom
0
Hyggelig!
Emmelie - 8. may. 2019
Vakkert ribbet, det fųles flott! Vi elsker glassdildoer og vi ble definitivt ikke skuffet over denne!
0
Super!
CJ - 15. jun. 2017
God hardhet og form. Gir bedre orgasmer enn jeg noen gang har hatt. Det er også fint å slippe å forholde seg til giftige materialer. Anbefalt!
0
Kule for kule
Anonymous - 8. feb. 2023
Å steg for steg kjenne hvordan denne glassdildoen fyller deg opp er en følelse som nesten ikke kan forklares, for hvert steg kjenner du hvordan kroppen lukker seg rundt den for så å la neste gli inn! Skulle gjerne hatt en med større kuler, men denne egner seg både til vaginal og anal penetrering, et godt tips er å la partneren ta kontrollen.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Lang
Anonymous - 13. mar. 2024
Materialet er det beste. Lett å holde rent og glir godt. For meg selv er de første boblene litt små og gir ikke så mye effekt, så når man kommer til de bedre boblene, er det for lang vei for meg. Men vi er alle forskjellige. Jeg liker imidlertid bobleeffekten
Maskinoversettelse fra sinful.se
Fornøyd
Anonymous - 13. mar. 2024
Kan virkelig anbefale produktene deres
Maskinoversettelse fra sinful.se
Vakker og multifunksjonell, men burde kanskje vært litt mer buet.
Anonymous - 11. dec. 2021
Kan brukes med begge ender først, enten raskere eller kule for kule. Sistnevnte gjør den fin i rumpa også, men vær forsiktig da den ikke har noe stopp og blir veldig vanskelig å holde når du bruker glidemiddel (noe du selvsagt alltid gjør, spesielt analt). For øvrig er den ekstremt fin og lett å rengjøre (som alt i glass). Jeg kjøpte den *fordi* den var rett, men i ettertid lurer jeg på om det ikke hadde vært mer hensiktsmessig med en liten kurve...
Maskinoversettelse fra sinful.se
Helt enestående!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte icicles No. 2 delvis på grunn av hvor elegant den er! Men også fordi jeg ville ha noe som etter hvert kunne brukes analt. Noe denne var helt perfekt til! Kulene økte akkurat passe i omkrets og føltes ikke ubehagelig i det hele tatt (slow and steady wins the race)! Så hvis du vil ha noe som kan trenes med, anbefaler jeg dette på det sterkeste, god gradvis økende størrelse og fantastisk god følelse med glass!!! Og det STØRSTE plusset er at man fikk sin første prostataorgasme med den!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful