Icicles

Icicles er et av Pipedreams mest populære brands. Alt sexleketøy fra Icicles er produsert av herdet glass av høy kvalitet med en vakker utforming - perfekt til pirrende onaniopplevelser.

Icicles - frekke og stimulerende glassdildoer

Hvorfor har glassdildoer blitt så populære?

Glassdiloen er et produkt som har plantet seg solidt i markedet, og som er kjent for de fleste. Også for dem som ikke selv eier en. Men er det egentlig sikkert å putte et produkt laget av glass inn i sine intime områder? Hva hvis de knuser, eller skraper en?

Dette er naturligvis godt og grundig gjennomtestet, og som de andre produsentene av glassdildoer, er Icicles intet unntak: dildoene lages av herdet glass, som ikke knuser eller sprekker ved bruk. 

Glass har faktisk mange gode egenskaper som kan høyne opplevelsen og ta nytelsen enda et nivå opp. Du kan nemlig både varme didoene opp eller kjøle dem ned, alt etter hva du finner pirrende og stimulerende. Og her har glass en egenskap som alminnelige dildoer ikke kan leve opp til. 

En annen positiv egenskap er at glass ikke inneholder hverken ftalater eller lateks, noe som også gjør at det kan tåles av allergikere. Også gravide kvinner kan nyte Icicles dildoer uten å frykt at materialet inneholder skadelige stoffer som kan påvirke kroppen negativt. Icicles tilbyr allsidige produkter som kan nytes av alle. 

Slik bruker du en glassdildo

Har du ikke erfaring med Icicles dildoer, kan det være vanskelig å vite hvor du skal begynne og hvordan du skal bruke den. Men bare rolig - det er faktisk ikke annerledes enn en helt vanlig dildo. Det eneste er at de ekstra twistene ved en Icicles dildo kan gjøre opplevelsen litt ekstra lekker. 

En Icicles dildo er lettere å føre inn på grunn av det glatte glassmateriale, og med noen dråper glidekrem blir det en enda deiligere følelse. Prøv å kjøle den ned, eller varme den opp for varierte lekemuligheter. Når du skal kjøle den ned, er det nok å legge den i kjøleskapet i kort tid. Er du utålmodig og bruker fryseren, skal du huske å sjekke temperaturen på for eksempel underarmen før du fører den mot de intime delene av kroppen, så du sikrer at den ikke har blitt for kald. Vil du derimot varme den opp, kan du legge den i en skål varmt vann i 10 minutter eller så lenge du synes det er nødvendig. Husk igjen å kjenne på den med hånden så du ikke brenner dine edle deler. 

Sørger du for å gjøre den ren og passe godt på den, er glassdildoen din venn for resten av livet. Heldigvis er den meget enkel å gjøre ren, fordi den er helt vanntett. Den kan derfor enkelt vaske den med varmt vann og en mild såpe. 

Få en Icicles dildo i din yndlingsfarge

En Icicles dildo kommer i mange ulike former og farger. De mange varianter gjør det enkelt for deg å finne en variant som passer til dine behov og preferanser. Velg mellom enkle varianter, lange, eller varianter med knopper eller krumninger som er opplagte for ekstra deilig stimulering. De krummede variantene passer dessuten perfekt til å oppnå fantastiske g-punktsorgasmer, mens de rillede typene kan gi akkurat den ekstra stimuleringen som skal til for at du skal treffe ditt absolutte klimaks. Du kan også få en Icicles dildo som er formet som en tentakkel med realistiske detaljer. De mange skmå detaljene gir ekstra spennende stimulering ved bruk, og sikrer deg en uforglemmelig onaniopplevelse. Og ikke nok med det - du kan også få buttpluggs av glass, som også fås i ulike utgaver. Gled deg til å finne din nye bestevenn. 

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no