TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Icicles

Icicles er et av Pipedreams mest populære merker. Samtlige produkter fra Icicles er laget av herdet glass og har en vakker utforming - perfekt til pirrende onaniopplevelser.

Icicles - kvalitetsleketøy laget av glass

Hvorfor er Icicles glass dildoer så populære?

Icicles glass dildoer er noen av merkets mest populære produkter og er kjent for de fleste tilhengere av denne type sexleketøy. Også for dem som ikke selv eier en glassdildo. Men er det egentlig sikkert å putte et produkt laget av glass inn i sine intime områder? Hva hvis de knuser eller lager rifter innvendig?

Dette er det heldigvis tatt høyde for i produksjonen, så det ikke kan skje når du bruker en Icicles glass dildo. Samtlige produkter er nemlig laget av herdet glass, som hverken knuser eller sprekker ved bruk. 

Glass har faktisk mange gode egenskaper som kan høyne opplevelsen og løfte nytelsen til et nytt nivå. Du kan for eksempel varme opp didoene eller kjøle dem ned, alt etter hva du synes er mest pirrende. Derfor synes mange at en Icicles glass dildo er mer stimulerende enn vanlig dildo

En annen positiv egenskap er at glass hverken inneholder ftalater eller lateks og dermed kan benyttes av allergikere. Også gravide kvinner kan nyte en Icicles glass dildo uten å være bekymret for om materialet inneholder skadelige stoffer som kan påvirke kroppen negativt. Icicles tilbyr altså allsidige produkter som kan nytes av alle.

Slik bruker du Icicles butt plugs

Har du ikke erfaring med Icicles butt plugs fra tidligere, kan det være vanskelig å vite hvor du skal begynne og hvordan de skal brukes. Men det er faktisk ikke så mye som skiller dem fra vanlige buttplugs. Den eneste forskjellen er materialet; Icicles butt plugs er nemlig laget av glass. 

En Icicles butt plug er lettere å føre inn på grunn av det glatte glassmaterialet, og det blir enda enklere og fornøyelig med noen dråper analglidemiddel. Prøv å kjøle pluggen ned eller varme den opp før bruk for å eksperimentere med ulike former for stimuli. Når du skal kjøle den ned, er det nok å legge den i kjøleskapet i kort tid. Er du utålmodig og bruker fryseren, skal du huske å sjekke temperaturen på for eksempel underarmen før du fører den mot de intime delene av kroppen, så du ikke risikerer å pådra deg frostskader. Vil du derimot varme den opp, kan du legge den i en skål med varmt vann i 10 minutter, eller så lenge du synes det er nødvendig. Husk igjen å kjenne på den med hånden så du ikke brenner dine edle deler.

Sørger du for å holde den ren og passe godt på den, kan din Icicles butt plug bli en venn for livet. Heldigvis er den enkel å rengjøre da den er vanntett. Den kan derfor enkelt vaskes med varmt vann og mild såpe eller sexleketøysrens.

Få en Icicles dildo i din yndlingsfarge

En Icicles dildo kommer i mange ulike former og farger. De mange varianter gjør det enkelt for deg å finne en variant som passer til nettopp dine behov og preferanser. Velg mellom slanke eller tykke, lange eller korte, rette eller bøyde, samt varianter med eller uten struktur for ekstra stimuli. De krumme variantene passer dessuten perfekt til å oppnå fantastiske g-punktsorgasmer, mens de rillede typene kan gi akkurat den ekstra stimuleringen som skal til for at du skal oppnå klimaks.

Du kan også få en Icicles dildo som er formet som en tentakkel med realistiske detaljer. De mange små detaljene sørger for ekstra pirrende stimuli under bruk, og sikrer deg en uforglemmelig onaniopplevelse. Og ikke nok med det - du kan også velge mellom et hav av farger, så både syns- og følesansen blir tilfredsstilt. Det er altså bare å gå i gang med å finne din nye bestevenn!

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful