Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Icicles No 32 Rød Glassdildo var 1

Icicles No 32 Rød Glassdildo

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Icicles No 32 er en feminin og stilig dildo, som er laget i allergivennligt glass. Den har en hjerte-formet bunn og en klar rød farge, som gjør den perfekt til deg som ønsker kvalitets, estetisk- og effektiv stimulering. Dildoen består av 5 kuler, som er satt sammen, slik at den er ekstra stimulerende i bruk. Glassdiloen er krum, slik at den er ideell til målrettet g-punkts stimulering.  Vi anbefaler at du samtidig bruker et silikonbasert glidemiddel, slik at opplevelsen blir glatt og pirrende. En glass dildo varer i mange år og den er perfekt til temperatur leker. Du kan varme eller kjøle dildoen i vannbad, for en ekstra stimulerende opplevelse. Dildoen må ikke legges i fryseren! Husk alltid å teste temperaturen på innsiden av underarmen, før du bruker den intimt. For å rengjøre dildoen kan den legges i oppvaksmaskinen, eller vaskes i varmt vann og evt. en Sexleketøys Rengjøring. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Garantert orgasme
Anonymous - 6. jan. 2013
Det var en fornøyelse å prøve denne "Hjertedildoen" på kona, den er virkelig god for G-punktet og gir herlige vibrasjoner når den settes inn og tas ut. Den får 5 av 5 stjerner.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Stilig og deilig!
Anonymous - 13. mar. 2024
Den "rillede" overflaten som skapes av de 5 kulene og den buede formen på enden gjør denne glassdildoen ideell for å treffe G-punktet. Det hjerteformede håndtaket gir et godt grep og gjør dildoen enkel å styre med stor presisjon. Dildoen er vakkert utformet, den røde fargen er intens, og overflaten er ultraglatt og deilig å ta på. At dildoen kan avkjøles eller varmes opp før bruk, er en superkul detalj som kan gjøre orgasmene enda mer intense! Så hvis du leter etter en dildo som er perfekt for å treffe G-punktet og/eller en stilig glassdildo av høy kvalitet, er jeg sikker på at dette er noe for deg! ;)
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful