Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Je Joue Ami+ Bekkenbunnskule var 1

Je Joue Ami+ Bekkenbunnskule

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Je Joue Ami+ Bekkenbunnskule er for dem som allerede mestrer treningen med bekkenbunnskuler og ønsker nye utfordringer for å trene bekkenbunnen til neste nivå. Bekkenbunnskulen er liten, men veier 137 gram. Størrelsen, formen og tyngden gjør at den krever en bekkenbunn som er godt trent. Ami+ er fylt med små innvendige kuler, som kan merkes når du trener. Det gir en pirrende følelse, som kan gjøre treningen til en frekk lek. Bekkenbunnskulen er utviklet i samarbeid med sexeksperter, som resten av Ami serien. De fleste kvinner oppnår større sexlyst og økt følsomhet i underlivet hvis de trener bekkenbunnen ofte. Bekkenbunnstrening anbefales av både sexeksperter, jordmødre og gynekologer. Vi anbefaler at du påfører litt vannbasert glidemiddel på Ami+ før du innfører den.  
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Sannsynligvis ikke relevant
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kunne hoppe og danse osv. uten å miste den. Jeg vet ikke om jeg gjør det feil. Ellers er den fin å ha på seg, og jeg strammer den også med musklene, så den må jo gi meg litt mosjon...
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Flott produkt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg valgte Je Joue Ami+ modellen da jeg hadde en godt trent bekkenbunn før mine 2 fødsler (den siste var for 1 år siden nå) som et resultat av mange år med kontinuerlig kjernetrening. Jeg tenkte at jeg trengte litt "fokus" på området for å få musklene riktig i gang med treningen, og det fungerer 100% etter hensikten! Allerede etter første runde med 2 min først liggende og deretter 5 min stående (morgen), kunne både jeg og mannen min kjenne forskjell (kveld). Jeg hadde lest andre som sa noe lignende, men tenkte at det kanskje var litt sprøtt å tro på... så jeg hadde faktisk tenkt at det nok ville ta noen uker før effekten var der, men jeg må si det er utrolig hvordan bekkenbunnskulene aktiverer musklene som de skal). Så resultatet er virkelig bra, og det blir bare bedre og bedre! I tillegg kommer denne modellen i en lekker innpakning og er av superdeilig kvalitet - et luksusprodukt som gir en følelse av selvforkælelse! Det skal nevnes at denne modellen er veldig tung, og jeg tror du må ha ganske god kontroll på treningen din før du begynner å bruke den - ellers er kanskje settet med Je Joue Ami bekkenbunnskuler et bedre utgangspunkt. Til å begynne med syntes jeg faktisk denne modellen var alt for tung, men etter noen knip husket kroppen min hvordan den skulle stramme seg ordentlig og 1, 2, 3...:) Min personlige anbefaling til alle kvinner: Tren, tren og tren bekkenbunnen! Det vil gagne både deg og partneren din uansett! Og en bekkenbunnskule er en RIKTIG god idé:)
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful