Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Je Joue Nuo Appstyrt Analvibrator var 1

Je Joue Nuo Appstyrt Analvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Je Joue Nuo er en lekker fjernbetjent analvibrator, som kan brukes av både menn og kvinner. Den har to innebygde vibratorer, som stimulerer mellomkjøttet og analt. 

Når du åpner esken til produktet blir du ikke i tvil om at dette er et høykvalitets produkt. Alt fra innpakning, til manual og den smarte laderen signaliserer luksus. Selve vibratoren er selvfølgelig også fremstilt av høyeste kvalitet.

Vibratoren kan styres via bluetooth gjennom den gratis appen Je Joue på din smarttelefon. Styr de 7 vibrasjonsprogrammene og 5 hastighetene, eller lag dine egne vibrasjonsmønstre og lagre dem til en regnværsdag.

Er din partner ute på reise? La ham eller henne designe et program og sende deg via e-post. Deretter kan du laste ned sessionen og nyte en pirrende alenestund skreddersydd av din elskede.

Opplades enkelt via USB-kabelen som følger med.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Anbefales
yuliuz - 18. dec. 2018
helt fantastisk produkt ... fungerte på Apps også. Passende stųrrelse, også egnet for mange typer lek. Jeg prųvde det utendųrs også. Det ga en flott, spesiell fųlelse. Jeg kan ikke annet enn å gi fem stjerner til dette produktet.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful