Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Je Joue Uma Oppladbar G-punktsvibrator var 1

Je Joue Uma Oppladbar G-punktsvibrator

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 1 045,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Uma er en lekker oppladbar vibrator, fra det anmelderroste sexleketøysmerke Je Joue. Uma g-punkts vibrator er perfekt til deg som er nybegynner innenfor g-punkts stimulasjon. G-punkts vibratoren har en fast form og en myk hudvennlig overflate i silikon.

Vibratorens form er spesielt utviklet for g-punkts stimulasjon. Den glir på plass i skjeden av seg selv og den fyller litt ekstra i høyden, slik at det gir deg en enklere g-punkts stimulasjon.

Uma har 6 forskjellige pulserende-, konstante- og intervall-vibrasjoner. Hver enkelt vibrasjonsmønster kan du justere fra mild til kraftig, slik at du kan utforske hva du liker best.

Je Joue, produsenten av Uma, utvikler produkter i samarbeide med sexeksperter fra hele verden og har fokus på kvinners mangfoldighet. Produktdesignene er diskrete og er meget enkle å håndtere. Uma lades opp med den magnetiske laderen som følger med. Som et ekstra pluss er vibratoren også 100 % vanntett.

Hvis du vil oppnå optimal nytelse med Uma, bør du bruke et glidemiddel sammen med g-punkts vibratoren. Je Joue anbefaler at du bruker et vannbasert glidemiddel på deres silikonprodukter.

MerkeJe Joue
Produkt vekt (g)104
Full lengde (cm)17.8
Innførbar lengde (cm)16.5
Diameter (cm)4
StrømkildeMagnetisk USB-lader
Brukstid (min)120
Vibrasjonsmønster7
Vibrasjonshastigher5
PrimærmaterialeSilikon
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeKinesisk, Spansk, Fransk, Tysk , Engelsk
SKU12476
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Overrask kjęresten din...
C - 11. jan. 2013
Jeg kjųpte Uma-vibratoren for å overraske og utfordre kjęresten min. Var i tvil om hun var for sexleketųy ... Det er jeg ikke lenger. I hvert fall ikke når det kommer til sexleketųy av denne hete kvaliteten. Utseendet er frekk, men likevel uskyldig. Overflaten er silkemyk og vibrasjonene....ifųlge kjęresten min....himmelske! Og det er nok av vibrasjoner å utforske, for pulseringsprogrammene og vibrasjonsstyrkene kan kombineres på kryss og tvers. Uma vibratoren leveres i en eksklusiv og diskret boks som absolutt tåler dagens lys. Den medfųlgende laderen kobles enkelt til ved hjelp av magneter i kontrollknappene og manualen er lett å forstå. Eneste lille minus er kontrollknappene, som kan vęre litt vanskelige å trykke på. Summa summarum - veldig hot G-punkt vibrator for nybegynnere som sannsynligvis slår bena vekk under kjęresten og gir henne glųd i kinnene....
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful