Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Jes Extender Silver Standard Penisforlenger  var 1

Jes Extender Silver Standard Penisforlenger

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Undersøkelser viser at mange menn ikke er fornøyde med størrelsen på deres penis. Jes Extender kan hjelpe deg med å forstørre penisen din på en naturlig, sikker og dokumentert måte.  Denne Jes Extender Silver er belagt med ren sterlingsølv og kommer i en stilfull mahognikasse med 8 ekstra forlengerdeler for å oppnå mest mulig presis bruk. I tillegg er det et ekstra mykt frontstykke for maksimal komfort.  Jes Extender er enkel å bruke, og så er det ett av de beste produkter i verden til menn som ønsker å øke sin penisstørrelse. Inntil videre har over 500.000 menn oppnådd resultater med Jes Extender. 

Penisforlengeren gir resultater alt etter hvor lengde du bruker den. Jo flere timer du benytter Jes Extender, jo større og lenger blir resultatet.

Den oppnådde størrelsen er vedvarende, også fra den dagen du evt. velger å stoppe bruken av forlengeren.

Etter oppstartsfasen anbefales det å bruke penisforlengeren 5-6 timer daglig (evt. om natten), hvilket vil gi resultater allerede etter 2-3 måneder.

OBS! Ringen på Jes Extender som omslutter penisen ved roten er ca. 4,1 cm i diameter. Dette må du være oppmerksom på hvis penisen din er bredere enn dette i slapp tilstand.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Overpriset, ubehagelig og tungvindt.
Se etter alternativ - 19. may. 2019
Dette var muligens det beste produktet på markedet for 20 år siden. Dette gjelder ikke i dag. For å få en permanent forlengelse kreves det at penis under stress/forlengelse så lenge som mulig. Dette gjør det vanskelig når denne er for smertefull til å ha på. Problemet med dette systemet er at den "kveler" penishodet når man stropper den fast. Og for å få en tilfredstillende strekk i penis må man stramme såpass fast for at penishodet ikke skal skli ut. Den instense smerten når man kjenner man begynner å skli ut og huden på penishodet kommer i klem er noe jeg ikke unner noen. En konsekvens av å måtte stramme til er at penishodet mister blodgjennomstrømning og man må med jevne mellomrom ta av systemet og massere inn friskt blod igjen. Ikke sov med dette systemet, du risikerer koldbrann i penis. Oppsumert: Veldig tungvindt, ubehagelig og overpriset. Opplevde ofte kniping, smerter og generelt ubehag. Ubehaget kan minskes litt ved å snurre silikonbånd, eller tøy rundt penishodet før man stropper den fast. Anbefaling: Se etter alternativer basert på "vakuum" på penishodet som ikke stopper blodgjennomstrømning. Heldigvis finnes det 2.parts produsenter som har laget et festesystem basert på vakuum, som passer til JES-extender om du allerede har produktet.
Det fungerte
Anonymous - 13. mar. 2024
penisen min ble større, men den ble skjev.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Flott produkt
Anonymous - 12. dec. 2019
Produktet er det beste som noensinne har skjedd meg og Fatima. Vi har aldri vært lykkeligere.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful