Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Jessy Summer Realistisk Sexdukke var 1

Jessy Summer Realistisk Sexdukke

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 16 445,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

La oss instrodusere Jessy! Din allsidige dronning som imøtekommer alle dine behov. Denne sexdukka i full størrelse fra Jessy Summer kommer med veldig realistisk TPE-hud med armer og ben som kan bøyes, slik at hun lett kan plasseres i alle type stillinger. Med to ulike øyenfarger og to parykker, kan hun endre utseende og bli din egen personlige sexagent.

Velg mellom dypbrune eller havblå øyne som kan blandes og matches med lange, blonde lokker eller med en forførende kort, mørk frisyre. Jessy kan tilfredsstille dine behov med sin stimulerende og strukturerte skjede, anus og munn. Påfør litt vannbasert glidemiddel i hvert hull for å sikre den opphissende følelsen av at Jessy er veldig glad over å se deg.

Jessy vil gjøre alt for å tilfredsstille deg – i dusjen, på terrassen eller mot kjøkkenbordet. Du bestemmer hvo du vil få glede av hennes fantastiske C-cup, smale midje og flotte bak.

Rengjør alle indre deler grundig og la dem lufttørke. Bruk et pleiende pulver når dukken har tørket for å bevare huden myk, bøyelig og klar for neste date.

MerkeYou2Toys
Produkt vekt (g)32000
InkludertTilbehør til rengjøring, Chemise, Hansker, Nøkler
Full lengde (cm)168
Indre dybde (cm)18
Indre diameter (cm)2
PrimærmaterialeTPE
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU24547
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Det beste jeg noen gang har kjøpt på årevis!
Gutt25 - 28. oct. 2022
Jeg liker å være singel og føler på en herlig frihet, men alle har jo sine lyster, og noen ganger føler man trang for å slippe de løs, så da gikk jeg på innkjøp av denne, og jeg lover at jeg angre ikke ett sekund, selv om den koster en del. Meget godt produkt som føles ut som en ekte kvinne fra topp til tå. Følelsen er helt ubeskrivelig! Den ligger godt i senga i alle stillinger som man vil ta henne i. Gir meg lett orgasme hver gang. Dette er kvalitet på det høyeste noe man vil kjenne når man åpner den. Tung er den, men dette er jo bare en fordel ettersom da ligger den mer stødig i senga. Her er det ikke noe å være i tvil om, bare å kjøpe fordi den er verdt hver ei krone. Jeg er kjempe fornøyd med mitt kjøp! :)
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful