TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
GOD PRIS
Jessy Summer Realistisk Sexdukke var 1

Jessy Summer Realistisk Sexdukke

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 13 192,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

La oss instrodusere Jessy! Din allsidige dronning som imøtekommer alle dine behov. Denne sexdukka i full størrelse fra Jessy Summer kommer med veldig realistisk TPE-hud med armer og ben som kan bøyes, slik at hun lett kan plasseres i alle type stillinger. Med to ulike øyenfarger og to parykker, kan hun endre utseende og bli din egen personlige sexagent.

Velg mellom dypbrune eller havblå øyne som kan blandes og matches med lange, blonde lokker eller med en forførende kort, mørk frisyre. Jessy kan tilfredsstille dine behov med sin stimulerende og strukturerte skjede, anus og munn. Påfør litt vannbasert glidemiddel i hvert hull for å sikre den opphissende følelsen av at Jessy er veldig glad over å se deg.

Jessy vil gjøre alt for å tilfredsstille deg – i dusjen, på terrassen eller mot kjøkkenbordet. Du bestemmer hvo du vil få glede av hennes fantastiske C-cup, smale midje og flotte bak.

Rengjør alle indre deler grundig og la dem lufttørke. Bruk et pleiende pulver når dukken har tørket for å bevare huden myk, bøyelig og klar for neste date.

MerkeYou2ToysProdukt vekt (g)32000InkludertTilbehør til rengjøring, Chemise, Hansker, NøklerFull lengde (cm)168Indre dybde (cm)18Indre diameter (cm)2PrimærmaterialeTPEFargeBeigeAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeEngelskSKU24547
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Det beste jeg noen gang har kjøpt på årevis!
Jeg liker å være singel og føler på en herlig frihet, men alle har jo sine lyster, og noen ganger føler man trang for å slippe de løs, så da gikk jeg på innkjøp... Les mer
Gutt25 - 28. oct. 2022

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful