Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Joydivision Soft Tamponger 10 stk var 1

Joydivision Soft Tamponger 10 stk

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
kr 189,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Vil du gjerne ha total bevegelsesfrihet når du har menstruasjon, så er Joydivision Soft Tamponger et godt valg for deg.

Disse snorløse tampongene er egonomisk formet etter kvinnekroppen, og er et behagelig alternativ til normale tamponger. Med tampongene kan du enkelt svømme, drive med sport, ta i badstue og ha sex, selv om du har menstruasjon.

De myke tampong-svampene er veldig enkle å anvende. Du kan med fordel fukte den lett før bruk, eller bruke glidekrem når de skal innføres. Tampongen er til engangsbruk og skal kastes etter bruk. Du kan max. bruke den i 8 timer.

Soft Tampons er laget i Tyskland. De er dermatologisk samt klinisk testet, og skånsomme mot kroppen. Hver pakke inneholder 10 tamponger.

MerkeJoydivision
Produkt vekt (g)3
Full lengde (cm)5.6
Innførbar lengde (cm)5.6
Diameter (cm)4.8
FargeLyserosa
Språk på emballasjeEngelsk, Tysk , Spansk, Italiensk
SKU15405
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bortkast av penger
marianna - 3. jun. 2022
Langt unna forventningene. Første 2 dager av mensen disse er absolutt ubrukelig. Store lekkasjer uten noe spesielt aktiviteter, hvis de må brukes under sport eller sex som står i beskrivelsen….blir det lite suksess, dessverre :(
Åpner for nye muligheter
Random - 8. nov. 2018
Disse tampongene åpner for nye muligheter! De er lette å sette inn med det medfølgende glidemidlet, de er myke og du merker ikke at de er der. De er helt geniale å bruke når man trener eller svømmer; de har ingen tråd som vises i dusjen eller badsstua, og siden de er «trådløse» er det ingenting som gnager mot sykkelsetet eller som strammer på utsiden mot tettsittende tights o.l. Videre er de fantastiske når man ønsker å ha sex under mens-dagene. Men dersom vedkommene du har sex med er GODT utrustet kan det være ubehagelig for deg. Anbefaler disse til alle!!
Fungerer perfekt!
SK - 15. mar. 2021
Du kan ha sex med dem uten blod! Fantastisk
0
Uunnvęrlig
Pia - 15. jan. 2020
Jeg kunne ikke klart meg uten dem, fordi de har holdt seg 100% når jeg har hatt sex under mensen. Det krever litt klųkt å få dem ut, men ųvelse gjųr mester;) og det er verdt innsatsen. Kan absolutt anbefale dette produktet!
0
Imponerende effekt!
Lotus - 15. aug. 2019
Så flott at de fungerer, så man kan ha sex når man har mensen!!!! Har ikke opplevd noe blod overhodet under samleie! Men jeg hadde litt problemer med å få den ut og måtte fylle skjeden med vann. Effekten overskygger imidlertid alle vanskeligheter!
0
Ganske bra!
DD - 9. oct. 2018
Behagelig å ha på og lett å fųre inn med litt glidemiddel. Best å ta ut når man sitter på toalettet. Krever litt oppfinnsomhet og en rolig hånd
0
Overraskende og fungerer godt
Anonymous - 13. mar. 2024
Så fantastisk at de fungerer :) Du kan ha sex mens du har mensen !!!! Jeg verken kjente eller så en eneste dråpe blod før, under eller etter! Jeg hadde imidlertid litt problemer med å få den ut, men med styrke og tålmodighet får man teken på det!
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Komfortabel og enkel å bruke
Anonymous - 13. mar. 2024
At det var vanskelig å fjerne tampongen etter samleie, var en nedtur. Til å begynne med klarte jeg ikke engang å finne den inne i meg og ble først slått av vantro og deretter av fortvilelse. Et sted følte jeg meg frem og fant et lite hjørne der jeg etter flere forsøk klarte å trekke den ut.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Myke tamponger
Anonymous - 13. mar. 2024
Et flott produkt for alle idretter. I kombinasjon er det et flott produkt som ikke føles eller plager noen av partene.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Strålende
Anonymous - 13. mar. 2024
Verken jeg eller partneren min kjente det da jeg hadde den på meg! Ikke noe blod og så behagelig at du nesten glemmer at du har den på deg!
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful