Joydivision

Joydivision er en av Europas førende produsenter av erotiske nytelsesprodukter. Merkets varierte sortiment består av alt fra glidemidler til sexhusker, men felles for samtlige produkter er at de er av høy kvalitet. Joydivision er særlig kjent for sin glidemiddelserie Aquaglide som blant annet består av et prisvinnende analglidemiddel. Du kan dermed være sikker på at ethvert produkt du kjøper fra det tyske merket lever opp til de høyeste standarder.

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 36 produkter
Du har sett 36 av 36 produkter

Joydivision - innovative nytelsesprodukter i høy kvalitet

Hvem er Joydivision?

Det var tanken om å gi folk lyst til mer leken og eksperimenterende sex som motiverte tyskeren Oliver Redschlag til å grunnlegge Joydivision i 1994. Han mente at sexleketøy kunne øke menns og kvinners nysgjerrighet og dermed gjøre de mer kreative i soverommet. Han var samtidig oppsatt på å bekjempe tabuet rundt bruken av erotisk leketøy. Den visjonen har ført til at Joydivision i dag kan kalle seg for en av Europas største spillere innen sexleketøysbransjen. Merket er kjent for å produsere erotiske nytelsesprodukter av høyeste kvalitet og er spesielt opptatt av funksjonalitet, design og at materialene som benyttes hverken er skadelige for miljøet eller kroppen. I tillegg er samtlige av produktene dermatologisk testet og merket tilbyr dessuten produkter som består utelukkende av naturlige ingredienser. Utover glidemidler og andre stimulerende produkter til kroppen finner du også et stort utvalg av sexleketøy her på siden. Les mer om de enkelte produkter ved å klikke på produktet eller bli klokere på hvordan sexleketøy fra Joydivision kan gi deg mer glede i livet ved å lese videre her.

 

Oppdag gleden ved sexleketøy

Joydivision har altså mer å by på enn “bare” glidemidler. Hvis du og partneren din er på utkikk etter nytt og spennende leketøy som kan ta sengelekene til nye høyder, vil dere garantert finne flere potensielle lekekammerater blant Joydivision sitt store utvalg. To av merkets bestselgende produkter er sexhuskene Multi Vario og De Luxe. Med en sexhuske fra Joydivision kan dere prøve nye og stimulerende sexstillinger, og gi enhver penetrerende bevegelse enda mer kraft og intensitet. Prøv dere frem med vaginal, anal og oral stimulering der den ene sitter på husken og den andre ligger, sitter eller står, eller sett dere begge på husken og få dobbelt utbytte av de sensuelle svingningene. Dersom du derimot er en singel kvinne og vil sprite opp sololekene litt, kan du prøve den prisvinnende vaginakulen Secret Single som vibrerer når du beveger på deg. Til menn kan vi anbefale Joydivisions Xpander som masserer det mannlige g-punktet mens den innebygde bulletvibratoren kiler og pirrer mellomkjøttet for enda mer nytelse. Et flott produkt som til gjengjeld kan benyttes av begge kjønn er analkjeden Anal Wave. Den stimulerer anus med opphissende kuler i ulike størrelser og er utstyrt med en praktisk ring i enden som gjør det enkelt å trekke kjeden ut igjen når du er ferdig med å leke. 

Kjøp Joydivision hos Sinful

Vi i Sinful er opptatt av at du skal ha det beste og største utvalget av sexleketøy å velge fra, slik at du kan finne akkurat dét som imøtekommer dine seksuelle behov og lyster. Vi samarbeider derfor kun med bransjens største viktigste leverandører og produsenter, og velger kun de produkter som lever opp til våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Joydivision er en av disse aktørene og hos Sinful finner du derfor det største og beste utvalget av Joydivisions produkter. På denne siden finner du blant annet en rekke prisvinnende produkter som for eksempel analglidemiddelet fra serien Aquaglide. Serien består av vannbaserte glidemidler som både kan brukes sammen med sexleketøy og i kombinasjon med kondomer. De populære glidemidlene gir en langvarig glideevne uten å klistre eller lage flekker på tøy og er dessuten PH-optimerte. I tillegg er hele serien både dermatologisk og klinisk testet. Med et Aquaglide glidemiddel kan du derfor føle deg trygg på at huden din er i de beste hender og at du og partneren din får den mest nytelsesfulle opplevelsen dere kan få. Dersom dere heller foretrekker et glidemiddel med smak finner dere selvfølgelig også dette blant vårt brede utvalg av Joydivision produkter. Så finn din favoritt og kjøp Joydivision hos Sinful i dag.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no