TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
King Cock Plus Triple Density Dildo 26 cm var 1

King Cock Plus Triple Density Dildo 26 cm

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 809,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

Stor, større, King Cock! Med den realistiske, tykke dildoen fra King Cock får du en virkelighetstro opplevelse du kommer til å elske. Med et solid, indre skaft og utrolig hudlignende og mykt materiale på utsiden, kan du feste denne rakkeren på en hard overflate eller til en strap-on sele for å nyte en dypt tilfredsstillende opplevelse!

Denne herligheten er hele 26 cm lang og består av et livaktig hud-materiale, bankende årer og et markert, rosa penishode for å oppnå en helt fantastisk følelse. Dekk dildoen med et vannbasert glidemiddel, la den gli inn og gi hen til nytelsen. Dildoen fra Triple Density-serien er laget av et spesielt Fanta Flesh-materiale som gjør at den er stiv på innsiden og myk på utsiden, og gir dermed følelsen av en autentisk opplevelse. Med en diameter på 5,3 cm på sitt bredeste vil denne sanselige karen virkelig fylle deg.

Den sterke sugekoppen gir håndfri glede hvor som helst med en solid, hard overflate. Ta på en sele for litt ekstra pikant moro og nyt denne virkelighetsnære karen med et hvilken som helst hull som kan takle å bli helt fylt!

Rengjør med vann og mild såpe eller rens spesielt laget for sexleketøy etter bruk for best mulig hygiene.

MerkeKing CockProdukt vekt (g)422Full lengde (cm)26Innførbar lengde (cm)22.5Diameter (cm)5.3PrimærmaterialeTPRFargeBeigeAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeEngelskSKU23463
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Myk, veeeldig myk...
Denne var rett å slett litt for "slapp i fisken".. Den er for bløt så den bøyer seg unna og man sitter igien med følsen av en halv-slapp stake som ikke helt vil... Les mer
Alt for myk - 31. jan. 2022

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful