Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
King Cock Plus Triple Density Dildo 24 cm var 1

King Cock Plus Triple Density Dildo 24 cm

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 879,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Den krumme formen på denne dildoen fra King Cock gjør det mulig å stimulere G-punktet eller prostataen med stor presisjon. Dildoen har 3 forskjellige lag bestående av en hard kjerne, en fast base og et mykt ytre i Fanta Flesh. De tre lagene får dildoen til å føles svært realistisk og det nye Fanta Flesh-materialet har dessuten en mer nøytral lukt enn det har hatt tidligere.

I tillegg er skaftet fleksibelt, så du kan målrette stimuleringen etter ønske og behov. Smør dildoen inn med vannbasert glidemiddel før du går i gang med å leke, hvis du vil sørge for ekstra god gli.

Du kan også nyte dildoen uten å måtte bruke hendene. Dildoen er nemlig utstyrt med en sugekopp som kan festes til alle rene, jevne og glatte overflater. For å sikre et godt feste bør sugekoppens innside fuktes med vann og deretter trykkes hardt ned mot underlaget.

Sist, men ikke minst, kan dildoen plasseres i et seletøy med en O-ring på 4 cm (diameter) hvis du vil bruke den sammen med en partner.

Dildoen har en lengde på 24 cm, hvorav 18,4 cm kan føres inn, og en diameter på 4,8 cm.

MerkeKing Cock
Produkt vekt (g)400
Full lengde (cm)24
Innførbar lengde (cm)18.4
Diameter (cm)4.8
PrimærmaterialeTPE
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU23467
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Sto til forventningene.
Astrid - 9. feb. 2024
Stor, myk og deilig.
Til min kjęre kone
Mr. S. - 31. jan. 2021
Kjųpte dette til kona mi fordi jeg er mye hjemmefra som sjųmann. Prųvde å lage en kopi av min, men mislyktes, så jeg fant målebåndet og fant stųrrelsen min. 8” er langt, men bredden er perfekt. Håndjern, bind for ųynene og overrasket henne <3 Hun er den heldigste kvinnen. Fųlelsen av “huden” er fin, men ikke stikk den opp i nesen!
0
utmerket på alle måter
Anonymous - 12. mar. 2022
Ultra-realistisk dildo takket være tekstur, størrelse og fleksibilitet. Garanterte sensasjoner alene eller i par, garantert nytelse.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Huti shopping
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg trodde jeg ville investere i kvalitet og få et litt dyrere produkt. Sluttresultatet er en stor skuffelse. Sugekoppen er helt ubrukelig. Den fester seg ikke til noe selv om du fukter sugekoppen. Den holder seg heller ikke oppreist på gulvet fordi den er så slapp. Dessuten er produktet så mykt at overflateformene ikke føles som noe som helst. Jeg anbefaler ikke dette.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Realistisk dildo
Anonymous - 9. aug. 2021
Den store størrelsen og den myke overflaten gjør denne dildoen til en stor tilfredsstiller. Interiøret er laget av et stivere materiale, noe som gjør at den står godt fast. Selv når den er ny, lukter den ikke sterkt. 10/10
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful