Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
King Cock Plus Triple Density Dildo med Pung 33 cm var 1

King Cock Plus Triple Density Dildo med Pung 33 cm

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 949,00kr 806,65
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Dersom du er klar for en ordentlig utfordring, så er denne imponerende karen den perfekte mannen for jobben. Dildoen vil fylle hele ditt indre med sine 25 cm som kan føres inn, bulende blodårer og sitt velformede, rosa hode.

Den enorme staken vil tilfredsstille ethvert hull med sin fyldige diameter på 5,7 cm. Dildoen er laget av Fanta Flesh (TPE) som føles utrolig mykt og livaktig, og den harde kjernen kombinert med det deilige ytterlaget gir deg en svært realistisk opplevelse. 

Ta med deg dildoen i dusjen, sett den på kjøkkenstolen eller fest den til en hvilken som helst annen glatt og jevn overflate. Den kraftige sugekoppen lar deg ri dildoen både stående og sittende, og hvis du vil la partneren din bli med på leken kan du plassere dildoens sugekopp i et passende seletøy.

Husk å smøre dildoen inn med en god mengde vannbasert glidemiddel før du går i gang med å leke, og vask den med vann og mild såpe eller sexleketøysrens etter bruk.

MerkeKing Cock
Produkt vekt (g)774
Full lengde (cm)33
Innførbar lengde (cm)25
Diameter (cm)5.7
PrimærmaterialeTPR
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU23835
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke kjøp
Morten - 12. apr. 2022
Denne er totalt ubrukelig, vist du setter den på bordet så henger hodet ned i bordet.denne er alt for slapp.
Total nytelse!
Adam og Eva - 24. may. 2021
Vi bruker den både som par og solo. Hun elsker å bli fylt ut og er veldig glad for materialet, som virker veldig naturtro. Når vi bruker dette er det alltid en orgasmegaranti.
0
Stor og vakker
Anonymous - 2. jul. 2023
Veldig fin dildo ingenting for nybegynnere. Som andre skriver litt for slurvete, så litt vanskelig hvis du er alene, men ellers flott. Flott sugeplugg. Ingen kjøp jeg angrer på
Maskinoversettelse fra sinful.se
Kong kuk
Anonymous - 7. apr. 2022
Denne løse kuken var veldig fin å få opp der bak men jeg ble dypt skuffet over at det ikke var noe stivhet i den i det hele tatt, veldig slapp og løs men med en fantastisk fin utside og en utrolig bra sugekopp til å feste på fliser etc. I følge beskrivelsen skal den være trippel tetthet og den indre kjernen skal være stiv noe den ikke er i det hele tatt etter min mening. Kanskje bedre egnet vaginalt enn analt?
Maskinoversettelse fra sinful.se
Stor og fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Siden jeg elsker å være velforsynt, kjøpte mannen min denne uten at jeg visste om det. Da jeg fikk den i gave og pakket den opp, ble jeg overrasket over hvor stor den er. Med mye glidemiddel går det fint. Den er veldig stor, og jeg får den villeste orgasmen mens jeg er fylt til randen... Ikke glem mye glidemiddel.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Gud
Anonymous - 13. mar. 2024
Hvis du liker det stort, er det bra. Vannbasert glidemiddel gir ikke mening ettersom King size også brukes på badet. En god olje er å foretrekke. Fyller godt innvendig og kjennes dypt. Kunne vært litt mer stiv, nesten litt for fleksibel og bøyelig, men gøy ;)
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful