TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
King Cock Plus Triple Density Dildo med Pung 20 cm var 1

King Cock Plus Triple Density Dildo med Pung 20 cm

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 759,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

Hvis du er på jakt etter den mest virkelighetnære dildo-opplevelsen, vil få kunne måle seg med Triple Density-serien fra King Cock. Den er laget av et materiale med flere forskjellige lag som er fast, men samtidig mykt og fleksibelt som en ekte, erigert penis. Gled deg til en dildo som føles svært realistisk, og materialet har dessuten en mer nøytral lukt enn det har hatt tidligere.

Denne enkeltstående misteren er 20 cm lang, med en lengde som kan føres inn på ca. 13,5 cm og en diameter på 4 cm på sitt bredeste. Detaljene er som vanlig fantastiske: et virkelighetsnært, markert penishode, diskré men tydelig synlige årer på skaftet og faste, deilige testikler nederst.

Sist men ikke minst, kommer dildoen men en forbedret sugekopp som har et godt grep og kan festes den til en sele med en O-ring på ca. 4,5 cm i diameter.

Dildoen funker best når den brukes med et vannbasert glidemiddel for god glid. Vask med varmt vann og en mild såpe eller med en sexleketøysrens og la den lufttørke. Vi anbefaler å bruke et fornyende pulver når dildoen har tørket for å bevare materialet mykt, elastisk og unngå at det blir klissete.

MerkeKing CockProdukt vekt (g)305Full lengde (cm)20Innførbar lengde (cm)13.5Diameter (cm)4PrimærmaterialeTPRFargeBeigeAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeEngelskSKU23859
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Pen men vanskelig.
Utrolig fin og god å ta på, men den var så myk at den var umulig å få inn. Mulig at den er mer ment for damene for uansett stilling og mengde glidemiddel fikk j... Les mer
Think pink! - 6. jan. 2023
Moro for begge ...
Flott fin sak Moro for begge - 25. oct. 2021

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful