TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
King Cock Plus Triple Density Swinging Balls Dildo 19 cm var 1

King Cock Plus Triple Density Swinging Balls Dildo 19 cm

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 799,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.

Oversikt

King Cock har produsert Swinging Balls-dildoer for deg som elsker følelsen av testikler som slår mot deg ved hvert støt. Dette 19 cm lange eksemplaret er laget av mykt, men fast “triple density”-materiale og kommer med en fleksibel, lavt-hengende pung med faste naturtro testikler.

Dildoen har alle detaljene til en ekte penis: et smalt penishode, naturtro årer på skaftet og, ikke minst, en svingende pung. Materialet i flere lag føles ekte med en hard kjerne og et mykt lag utenpå. Etter at du har påfør litt vannbasert glidemiddel, glir den lett inn. Nyt en lengde på 12 cm som kan føres inn og en diameter på opptil 4 cm.

Du kan bruke dildoen på egenhånd eller feste den til en sele for litt action med partneren din. Den kommer med en sugekopp som er enkel å feste på en hvilken som helst hard, jevn overflate og lar deg nyte dildoen håndfri.

Vask den med varmt vann og mild såpe eller sexleketøyrens for optimal hygiene. Vi anbefaler å bruke et fornyende pulver når dildoen har tørket for å bevare materialet mykt, elastisk og unngå at det blir klissete.

MerkeKing CockProdukt vekt (g)325Full lengde (cm)19Innførbar lengde (cm)12Diameter (cm)4PrimærmaterialeTPEFargeBeigeAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Italiensk, Russisk, NederlandskSKU23803
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Svært realistisk, med noen nedsider
Jeg ble veldig overrasket over hvor utrolig naturtro den føles ut! Det er ganske nærme ekte vare dette, riktig stivhet, mykhet og utforming. Den kan dog lukte l... Les mer
Dvitamin - 18. nov. 2021

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful