Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
King Cock Realistisk Dildo med Testikler 36 cm var 1

King Cock Realistisk Dildo med Testikler 36 cm

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 1 045,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Hvis du ikke kan få din dildo stor nok eller analopplevelsen fyldig nok, så har King Cock en deilig overraskelse til deg. 

Med en lengde på 36 cm og en diameter på 7,6 cm er det snakk om en potent og særdeles imponerende stor dildo, som mest egner seg til deg som har erfaring med dildoer av store størrelse. 

Alle King Cock dildoene er håndlagde i USA med et stort fokus på realistiske detaljer. Nyt det store, markerte penishodet, de tydelige årene og de faste og gode testiklene. 

Fremstilt i det unike Fanta Flesh-materialet PVC som sikrer en ekstra naturtro opplevelse - selv om du nok får vanskelig med å møte en så velutrustet mann i virkeligheten. 

Med sugekopp er den ideell til håndfri bruk, og du kan også benytte den som strap-on i et solid seletøy. 

MerkeKing Cock
Produkt vekt (g)2220
Full lengde (cm)36
Innførbar lengde (cm)34
Diameter (cm)7.6
PrimærmaterialePVC
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU18521
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Nesten perfekt (for meg)
dildoboss - 4. jan. 2020
Alt i alt et veldig bra produkt. Jeg kunne ųnske at årene på den var litt stųrre. Du må bare venne deg til lukten, men den avtar forhåpentligvis over tid.
0
Wow
Futte - 4. feb. 2019
Denne dildoen er ganske stor og den fųles nesten helt ekte. Skulle imidlertid ųnske at den var tilgjengelig i 8,6 cm osv...
0
Grei dildo
Bm - 20. jan. 2019
King Cock dildoene har et ekte og autentisk preg. Myk, men fast nok og solid. Til å begynne med lukter de litt intenst, men over tid forsvinner lukten.
0
Herregud!
Anders - 16. jul. 2020
Virkelig! Sugekoppen er litt liten, det er nok det eneste som ikke er perfekt. Hard, men fortsatt myk, holder seg rett til tross for lengden. Hvis du kysser meg, gjųr du meg glad resten av dagen. Men hvis du bruker dette i meg, vil du gjųre hullet mitt svakt. Fungerer også godt som et avskrekkende våpen hvis du trenger å forsvare deg selv, ingen ville noen gang angripe noen med dette i hendene.
0
Realistisk, stor og vakker
Anonymous - 13. mar. 2024
Fikk dette leketøyet en fredag kveld av partneren min. Jeg ble litt forundret da jeg åpnet gaven, for den var stor! Jeg fikk en i svart, siden partneren min visste at jeg liker ting som er litt forbudte. Etter litt forspill begynte jeg forsiktig å føre leketøyet inn i meg, det var litt vanskelig i begynnelsen, men med litt mer glidemiddel gikk det bra. Til slutt fikk jeg nesten hele leketøyet inn i meg, ansiktet til partneren min var uslåelig da jeg lå der med nesten hele lengden inni meg. :) Jeg prøvde også å sette den inn i analen min, men jeg fikk den ikke inn like mye som i skjeden. Anbefaler dette leketøyet til de som liker store lemmer!
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful