Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
King Cock - Uncut Dildo 20 cm var 1

Oversikt

Nå kan du få en spennende onaniopplevelse med King Cock Uncut Realistisk Dildo 18 cm, som er en ekstra naturtro dildo med bevegelig forhud. 

Til pirrende kvinne/kvinne-sex eller livaktige solostunder påfører du bare litt glidemiddel ned bak forhuden. Deretter er det lagt opp til realistisk nytelse når forhuden trekkes frem og tilbake - akkurat som hos den ekte vare. 

Fremstilt i et spesielt utviklet bodysafe PVC med en myk overflate, men som stadig er såpass hard at den gir målrettet stimuli. 

Sett den store sugekoppen fast og bruk den håndfritt eller inviter din partner med og eksperimenter med den flotte King Cock Uncut i et seletøy. 

Markert penishode og årer med imponerende, håndmalte detaljer. Laget i USA.

MerkeKing Cock
Produkt vekt (g)340
InkludertPrøve med sexleketøyrens, Glidemiddel
Full lengde (cm)20
Innførbar lengde (cm)18
Diameter (cm)4.3
PrimærmaterialePVC
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU19525
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Helt fantastisk.
Danny - 10. oct. 2021
Den funker helt herlig. Som en trans man så gir den meg mye glede å bruke som strap-on siden den virker mer realistisk.
Utrolig realistisk
Thomas - 6. oct. 2020
Morsomt leketųy i en rimelig stųrrelse (ikke for stort, ikke for lite ...) som kan brukes med hell av både kvinner og menn ... Leken er ganske spesielt designet med en "forhud" i form av et ekstra kraftig deksel - litt som et veldig sterkt "kondom" trukket på utsiden av dildoen. Med litt glidemiddel kan forhuden trekkes frem og tilbake som på en ekte penis. Det ser nesten skummelt ekte ut og fųles også ekte, så på den fųrste testen ga det en god latter på soverommet. Det ekstra laget på utsiden av dildoen gir en ekstra, deilig myk overflate på utsiden av den stivere kjernen inni – akkurat som å ta på en skikkelig stiv penis, som også helst skal vęre hard innvendig og silkemyk utenpå. Lekens "forhud" kan trekkes helt av - og da er det fortsatt en "omskåret" realistisk utformet dildo inni. Kan også brukes som sådan hvis en nybegynner synes leken er litt for tykk i diameter. Forhuden er imidlertid utformet slik at den strekker seg helt til sugekoppen, så du skal ikke vęre redd for at den "lųse huden" forsvinner inn i en kroppsåpning. Den er utformet på en slik måte at det ikke vil skje - og leken virker i det hele tatt trygg å bruke, f.eks ingen harde kanter/flater. Den er også veldig enkel å rengjųre. Varm anbefaling herfra.
0
God idé, dårlig gjennomfųring
Due - 31. may. 2020
En virkelig god stųrrelse og autentisk dildo, men delen til forhuden fungerer ikke: når den endelig flyttes på med en stor mengde glidemiddel, renner all prakten til basen på en gang, og du kan ikke bevege den mer skånsomt. Delen til forhuden er også altfor tykk.
0
Skuffelse
Esa - 24. nov. 2019
Jeg forventet mye av dette produktet, men den viste seg å vęre skuffende. Ideen er god, men produktet fungerer ikke i praksis. Du må smųre på mye glidemiddel under forhuden for å i det hele tatt få den til å flytte seg på en eller annen måte. Bevegelsen krever endel arbeid og det er praktisk talt umulig å flytte forhuden med én hånd. Og så når forhuden beveger seg, beveger den seg for fort, noe som betyr at du ikke kan bevege deg sakte. Ifųlge kampanjevideoene skal det vęre enkelt å bevege, men jeg har ikke funnet ut hvordan jeg skal få det til å fungere. Det fųles rart at forhuden er hele penisens lengde og kan bevege seg på en slik måte at den detter på bunnen av penis, dvs. delvis fra toppen av penis. Det får deg til å stille spųrsmål ved rengjųring også, for det er virkelig ikke lett. Min partner og jeg ble også skuffet over at tykkelsen som er oppgitt i produktinformasjonen ikke fųles riktig, da denne er klart tykkere enn våre andre leker, som er ca 4 cm tykke. På grunn av dårlig brukervennlighet og overdreven tykkelse er dette et produkt vi ikke har brukt i det hele tatt.
0
god idé dårlig implementering
piccola - 6. aug. 2019
forhuden er for tykk. krever virkelig mye glidemiddel for at den skal bevege seg. forhuden fortsetter urealistisk hele veien til sugekoppen, så rengjųring krever at den trekkes helt ned. tųrking er en utfordring i seg selv. på grunn av tetthet og tykkelse utvikler den sprekker og går gradvis i opplųsning.
0
Virkelig hyggelig
Anonymous - 13. mar. 2024
Et veldig fint, brukervennlig og realistisk leketøy. Forhuden beveger seg mindre enn jeg forventet og er ganske tykk, men følelsen er veldig god og lett å holde uten en yogamastergrad. Den eneste ulempen er at etter vask er dildoen naken til neste gang du bruker den, fordi du ikke kan få forhuden tilbake uten en glidebryter.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
konge kuk
Anonymous - 12. may. 2021
førsteinntrykket mitt var at den luktet ganske syntetisk, men det går over etter hvert. ikke helt ok, synes jeg. krever litt øvelse for å bruke forhuden sammen med dildoen. Men kan som sagt brukes uten hudhylse Ganske pent designet dildo i seg selv. Fin størrelse.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

King Cock - Uncut Dildo 20 cm

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 529,00kr 449,65
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful