Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
King Cock Vibrerende Oppblåsbart Hot Seat var 1

King Cock Vibrerende Oppblåsbart Hot Seat

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Omgjør raskt og enkelt soverommet til en liten sexlekeplass med denne oppblåsbare Hot Seat fra King Cock. 

Blås enkelt opp setet og du er klar til en vill ridetur over setet eller med en av de andre pirrende stillingene som Hot Seat lar deg eksperimentere med. 

Med setet følger det to utskiftbare dildoer i det svært realistiske Fanta Flesh-materialet, som gir en pirrende og naturlig opplevelse når vibrasjonene treffer deg. 

Styr selv vibrasjonene på dreiehjulet på fjernkontrollen eller la din partner overta kontrollen over din nytelse og orgasmer. 

Hot Seat er i vinyl av høy kvalitet og kan tåle opp til 136 kg. De to solide håndtakene gir deg ekstra kontroll over situasjonen når du nærmer deg klimaks. 

Enkel både å puste opp og pakke vekk, og passer derfor ideelt til deg som ønsker deg et sexmøbel som ikke tar stor plass når det lagres. 

Hot Seat er 23 cm høy og 44,5 cm i diameter. Krever 2 x AA-batterier (kjøpes separat).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
King Cock Hot Seat er et frekt sexleketøy av høy kvalitet som holder hva det lover.
Anonymous - 7. aug. 2020
King cock hot seat gir ergonomisk komfortabel penetrering. Påfylling gjøres enklest ved hjelp av en pumpe. Dildoen glir godt på plass når den er lett fuktet på innsiden. De to medfølgende dildoene er av den velkjente King cock-kvaliteten, i et mykt, hudlignende, men likevel passe stivt materiale. Ekte utseende falske peniser. Setet har en god størrelse, lett å sitte på og skyve dildoen inn. Rumpa er lett å bevege for å få stimuleringen akkurat slik du vil ha den. Ingen manglende punkter når du er i riktig posisjon. Selv om Hot seat kanskje er mer for jenter for å få utløp for sine lyster. Så lenge du ikke blir sjenert av en realistisk kunstig penis, fungerer det bra for menn også. Til prostataknulling og rumpesex generelt. En årevoksende dildo med en kraftig g-streng kjærtegner anus mens prostata får oppmerksomhet for hvert støt. King Cock hot seat er et velfungerende produkt, og kvaliteten er prisverdig.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful