TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Le Désir High Neck Catsuit var 1

Le Désir High Neck Catsuit

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 339,00
Inkl. mva.
Størrelsesguide

Oversikt

Denne catsuiten er designet for å forføre og vil få partneren din til å miste mål og mæle ved synet av deg.

Det avslørende fiskenettet pryder figuren din fra topp til tå, og utklippene i stoffet fremhever de vakre formene dine. Overdelens V-formede mønster sørger for at brystene dine får den oppmerksomheten de fortjener, mens åpningene i sidene gir inntrykket av en smalere midje.

Det fleksible stoffet gjør det lett å få catsuiten av og på seg og materialet smyger seg elegant rundt kroppen din. På baksiden av catsuiten går det en søm fra hullene rundt låret og ned til helen på begge ben som får det til å se ut som om du er iført et par strømper med baksøm.

Catsuiten har også et hull i skrittet som går hele veien rundt til rumpeballene, og gir dere enkelt tilgang til dine edle deler når du og partneren din ikke lenger klarer å holde fingrene fra hverandre.

Ta på deg catsuiten under hverdagsklærne og la den først komme til syne når du tar av deg klærne foran partneren din. Hun eller han vil garantert sette pris på overraskelsen, og før du vet ordet av det vil dere bevege dere inn på soverommet for litt sexy kvalitetstid.

MerkeLe DésirProdukt vekt (g)84StørrelseOne SizePrimærmaterialeNylonFargeSvartVaskeanvisningVaskes for hånd i kaldt vann, Vaskes separat, Unngå tørketrommel, Unngå stryking, Ikke bruk blekemiddelUndertøy egenskaperBunnløs, TøyeligSpråk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Italiensk, Russisk, Nederlandsk, Portugisisk, PolskSKU23412
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful