Catsuiter

Feminine blonder, kinky lateks eller sexy netting? Catsuiter finnes i mange ulike farger og fasonger, og du finner et bredt utvalg av det erotiske plagget her på siden. Med så mange valgmuligheter, er vi sikre på at du vil finne den perfekte catsuiten for deg. Bruk den hjemme når du vil forføre partneren din eller fang andres oppmerksomhet i byen når du ifører deg catsuiten under en flatterende kjole.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Baci (3)
Black Level (1)
Cottelli Collection (4)
Fantasy Lingerie (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Late X (3)
Le Désir (10)
Leg Avenue (3)
Music Legs (1)
NO:XQSE (9)
Noir Handmade (3)
Nortie (6)
Obsessive (5)
Passion (6)
Penthouse (5)
René Rofé (2)
Rimba (1)
Materiale
Lateks (3)
Nylon (32)
Polyamid (31)
Polyester (6)
Størrelse
2XL (2)
4XL (1)
5XL (1)
L (11)
M (8)
One Size (35)
Queen Size (16)
S (11)
XL (12)
XS (2)
Vis alle 70 produkter
Du har sett 42 av 70 produkter
Vis flere

Catsuiter - føl deg som en ekte femme fatale

Hva er catsuiter?

Catsuiter er en form for heldrakter som gjerne dekker kroppen fra topp til tå. De er som regel tettsittende og fremhever dermed din kvinnelige figur. Derimot er det stor forskjell på draktenes utforming som både varierer i snitt, mønster og materialer. Det finnes for eksempel catsuiter som kun dekker deler av under- og overkroppen, mens andre dekker hele kroppen. De kan dessuten være delvis gjennomsiktige eller heldekkende, avhengig av hvor mye hud man vil vise. Mange synes for eksempel at det er opphissende å skjule deler av kroppen, og vise andre, og velger derfor drakter med utskårne hull til brystene eller andre intime områder. Du velger selv hvordan du bruker den, og du kan til og med sette den sammen med annet frekt tilbehør og skape ditt helt egne sexy kostyme.

Catsuiter ble først populært på 70- og 80-tallet som fest- og treningsantrekk, og ble ofte brukt på diskoteker og til aerobics. I dag brukes de tettsittende draktene fremdeles til gymnastikk, men kan også ses i populære filmer som The Avengers og Batman der heltinnene ofte er kledd i dem. De kan altså brukes til mye, men de er først og fremst et erotisk virkemiddel som vil gjøre det vanskelig for din utvalgte å motstå deg.

Hvilken heldrakt bør jeg velge?

Når du skal finne en drakt blant det store utvalget av catsuiter, er det viktig at du velger riktig størrelse. Det er meningen at catsuiter skal sitte tett inntil kroppen og de skal derfor ikke være for store, men heller ikke for små. Vi anbefaler at du måler deg selv før du bestemmer deg for hvilken størrelse du skal ha. Du bør måle rundt brystet, under brystet, rundt midjen og rundt den bredeste delen av hoftene. Når du klikker deg inn på de enkelte produktene, finner du en størrelsesguide som du kan sammenligne målene dine med og dermed finne ut av hvilken størrelse som passer til deg. 

Når du prøver drakten for første gang vil det kanskje føles som om den er for trang, men bare ta deg tid til å bli vant til den, så vil du nok kjenne at den sitter akkurat så stramt som den skal. Du skal selvfølgelig også føle deg komfortabel, men så snart du ser din fantastiske figur i speilet, vil du garantert føle deg like fantastisk på innsiden. Det er nettopp denne kvaliteten som er særlig for catsuiter - de får deg til å føle deg som en ekte femme fatale.

En erotisk opplevelse

For at du skal ha det beste utvalget, har vi valgt å føre catsuiter fra en rekke kjente merker som blant annet Cottelli, Mandy Mystery og Nortie. De spesialiserer seg på sexy undertøy til kvinner og især catsuiter. De har nemlig skjønt at erotiske heldrakter tiltrekker seg det motsatte kjønns oppmerksomhet med stor suksess. Ved å iføre deg en av draktene ovenfor, kan du derfor være sikker på at din utvalgte vil rette blikket sitt mot deg - og kun deg.

Når du først har fanget hans eller hennes oppmerksomhet, kan du se frem til en erotisk opplevelse du sent vil glemme. Dere kan enten starte med forspill og tenne hverandre til dere ikke lenger klarer å holde fingrene vekk fra hverandre, eller dere kan gå direkte til samleie og kjenne den opphissende følelsen av å leve ut fantasiene deres her og nå. Du bestemmer selv om du vil ha på deg catsuiten under hele akten eller ta den av underveis. Med catsuiter som er åpne i skrittet, kan dere la lekene utvikle seg fortløpende uten å ta tøyet av først.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no