TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Catsuits

Feminine blonder, kinky lateks eller sexy netting? Catsuits finnes i mange ulike farger og fasonger, og du finner et bredt utvalg av det erotiske plagget her på siden. Bruk den hjemme når du vil forføre partneren din eller fang andres oppmerksomhet på byen ved å ta på deg en catsuit under en topp eller kjole.

Catsuit - føl deg som en ekte femme fatale

Hva er en catsuit?

En catsuit er en form for heldrakt som ofte dekker kroppen fra topp til tå. Den er som regel tettsittende og fremhever dermed din kvinnelige figur. Derimot er det stor forskjell på draktens utforming som kan variere i både snitt, mønster og materialer. Det finnes for eksempel catsuits som kun dekker deler av under- og overkroppen, mens andre dekker hele kroppen. De kan dessuten være delvis gjennomsiktige eller heldekkende, avhengig av hvor mye hud man vil vise. Mange synes for eksempel at det er opphissende å kun vise enkelte deler av kroppen, og velger derfor en catsuit med utskårede hull til brystene eller kjønnsdelene. Du velger selv hvordan du bruker plagget, og du kan til og med sette det sammen med annet erotisk tilbehør og dermed skape ditt helt eget sexy kostyme.

Catsuits ble først populært på 70- og 80-tallet som fest- og treningsantrekk, og ble ofte brukt på diskoteker og til aerobics. I dag brukes de tettsittende draktene fremdeles til gymnastikk, men kan også ses i populære filmer som The Avengers og Batman der heltinnene ofte er kledd i dem. De kan altså brukes til mye, men de er først og fremst et erotisk virkemiddel som vil gjøre det vanskelig for din utvalgte å motstå deg.

Hvilken heldrakt bør jeg velge?

Når du skal finne en sexy catsuit blant det store utvalget ovenfor, er det viktig at du velger riktig størrelse. Det er meningen at en sexy catsuit skal sitte tett inntil kroppen og den skal derfor ikke være for stor, men heller ikke for liten. Vi anbefaler at du måler deg selv før du bestemmer deg for hvilken størrelse du skal ha. Du bør måle rundt brystet, under brystet, rundt midjen og rundt den bredeste delen av hoftene. Når du klikker deg inn på de enkelte produktene, finner du dessuten en størrelsesguide som du kan bruke til å sammenligne målene dine med og dermed finne ut av hvilken størrelse som passer til nettopp deg. 

Når du prøver en sexy catsuit for første gang vil det kanskje føles som om den er for trang, men bare ta deg tid til å bli vant til den, så vil du nok kjenne at den sitter akkurat som den skal. Du skal selvfølgelig også føle deg komfortabel, men så snart du ser din fantastiske figur i speilet, vil du garantert føle deg like fantastisk på innsiden. Det er nettopp denne kvaliteten som er særlig for catsuits - de får deg til å føle deg som en ekte femme fatale.

Få en erotisk opplevelse med en svart catsuit

Hos Sinful finner du catsuits fra en rekke kjente merker som blant annet Cottelli Collection, Mandy Mystery og Nortie. De spesialiserer seg på sex undertøy til kvinner og især catsuiter. De har nemlig skjønt at sexy catsuits tiltrekker seg det motsatte kjønns oppmerksomhet med stor suksess. Ved å iføre deg en av draktene ovenfor, kan du derfor være sikker på at din utvalgte vil rette blikket sitt mot deg - og kun deg.

Når du først har fanget hans eller hennes oppmerksomhet, kan du se frem til en erotisk opplevelse du sent vil glemme. Dere kan enten starte med forspill og tenne hverandre til dere ikke lenger klarer å holde fingrene vekk fra hverandre, eller dere kan gå direkte til samleie og kjenne den opphissende følelsen av å leve ut fantasiene deres her og nå. Du bestemmer selv om du vil ha på deg en svart catsuit under hele akten eller ta den av underveis. Velger du en svart catsuit som er åpen i skrittet, kan dere la lekene utvikle seg fortløpende uten å måtte ta tøyet av først. Mulighetene er altså mange med en sexy catsuit.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful