Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Leg Avenue Halterneck Bodystocking Blonde med Bindebånd  var 1

Leg Avenue Halterneck Bodystocking Blonde med Bindebånd

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

La deg forføre med denne frekke halterneck bodystockingen i flotte blonder fra Leg Avenue, som gir deg og partneren din ideelle muligheter for en dampende het aften.

Bodystockingen er fremstilt i et svart gjennomsiktig blondemateriale og overlater absolutt ikke mye til fantasien. Utskjæringen er utrolig dyp og holdes på plass med et svart elastisk bånd over brystet. Den lukkes igjen og justeres enkelt ved et tynt, enkelt elastisk bindebånd i nakken og på ryggen av et bredt blondebånd. 

Bunnen på trusen er fremstilt i svart gjennomsiktig nylon og avløses av brede blondebånd, som bindes bakpå. Baksiden fremstår som utrolig vakker med de brede blondene og den åpne trusen kun bestående av kantene.

Materialet er meget mykt og sikrer en behagelig passform.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Perfekt!
E - 10. jan. 2020
Den sitter så perfekt, kjęresten min vil elske denne! Elsker den lille slųyfen over bakenden, jeg synes også den får kroppen til å se ut som om den har mer former, og gir deg en fin kropp også. Jeg fųler meg også sexy når jeg bruker denne. Virkelig topp karakter, så utrolig bra!!
0
Sexy!!
V - 10. jan. 2020
Den satt så perfekt at jeg fikk sjokk! Trodde egentlig ikke det ville passe så godt som det gjorde. Den sitter virkelig perfekt på kroppen min, og jeg er vanligvis en stųrrelse S/M.
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful