TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Leg Avenue

Leg Avenue lager feminint og forførende undertøy til kvinner i alle størrelser og former. Merket byr på alt fra sofistikerte strømpebukser som både kan brukes til hverdag og til fest, til avslørende undertøyssett som kan gjøre kvelden din litt ekstra frekk. Ta en titt på det varierte utvalget og finn noe som faller i enten din eller din partners smak.

Leg Avenue - sofistikert og sexy undertøy og strømper

Hvem er Leg Avenue?

Hvis du ikke kjenner til Leg Avenue fra før, er det på høy tid at du stifter bekjentskap med det amerikanske undertøysmerke. Leg Avenue var opprinnelig et mindre familieforetak i Los Angeles som spesialiserte seg i å produsere strømper til kvinner. Deres modeller ble imidlertid så populære at firmaet i løpet av det seneste tiåret har etablert seg som en av markedets førende produsenter av både strømper og undertøy. I dag selger merket sine populære produkter til kvinner over hele verden under mantraet: “Vi gjør kvinner vakre.” Deres strømper og undertøy er laget med hensikt på å imøtekomme den moderne kvinnens ønsker og behov i forhold til materialer, snitt og design. Produktene er likevel unike i sitt slag og er rettet mot kvinner som tør å skille seg ut fra mengden. Leg Avenue er med andre ord et innovativt og originalt merke med en fantastisk historie og en tidsriktig produktlinje som byr på noe for enhver smak og kropp.

Strømper og hofteholdere

Vi i Sinful er opptatt av at alle produkter i vårt undertøyssortiment skal leve opp til de krav vi setter til kvalitet og design samt at utvalget skal representere våre kunders behov og preferanser. Derfor har vi også valgt å føre Leg Avenue sine produkter. Som navnet hentyder utgjør strømper en stor del av Leg Avenue sitt sortiment. Blant Leg Avenue sine forførende modeller finner du blant annet klassiske nettingstrømper, strømper med diverse mønstre og sømverk, samt strømper med hofteholdere som hjelper til med å holde strømpene på plass, og fremhever hoftene dine på en flatterende måte. Du kan alternativt velge en strømpebukse som går hele veien opp til hoftene og således ikke behøver en hofteholder. En strømpebukse kan være et praktisk valg hvis du ofte har det travelt om morgenen når du skal kle på deg, eller vil unngå å vise for mye hud. Hvis du derimot vil vise litt hud for å tirre partneren din eller du vil gi partneren din en overraskelse mot slutten av kvelden når dere til sist ender i soverommet, er et par strømper med hofteholder et godt valg. Strømper med hofteholdere gir nemlig partneren din bedre innsyn til “godene” som du enten kan bekle med en sexy truse eller velge å holde bart, også kjent som å “gå kommando”.

Bodyer, bodystockings og catsuits

Et par strømper med hofteholder eller en sexy strømpebukse fra Leg Avenue vil garantert rette andres oppmerksomhet mot dine lange, vakre ben. Men hvis du er mer interessert i å fange oppmerksomheten til én bestemt person, som for eksempel partneren din, vil du også finne noe til dette formålet blant Leg Avenue sitt undertøyssortiment. Merket byr blant annet på heldekkende sexy bodyer som dekker nesten hele kroppen, men som viser akkurat nok hud til at partneren din ikke vil kunne ta øynene sine fra deg. Hvis du derimot vil vise litt mer hud, men fremdeles vil gi kroppen en “ny innpakning” kan du prøve en av Leg Avenue sine catsuits. Merket tilbyr dessuten en rekke frekke kjoler, babydolls og sett med sexy BH-er og truser for de som vil vise enda mer hud. Med et sexy undertøyssett kan du enkelt skjule den frekke overraskelsen under antrekket ditt, så partneren din forblir i uvisshet fram til tøyet faller av og du kan klargjøre dine intensjoner for resten av kvelden...

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful