Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Alia Oppladbar Klitorisvibrator var 1

LELO Alia Oppladbar Klitorisvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

LELO Alia er en luksuriøs klitorisvibrator som passer utmerket for nybegynnere.   Alia er ideell for veldig mild og sensitiv stimuli av klitoris. Den er utstyrt med 6 ulike stillegående vibrasjonsmønstre og 6 hastigheter.   Kombinasjonen av gullfarget plast og silikon gir vibratoren en elegant finish.  Hullet i midten gjør det enkelt å navigere vibratoren.   For optimal nytelse anbefaler vi deg å bruke et vannbasert glidemiddel i tillegg. Alia er oppladbar. Vibratoren leveres i en diskré eske med en lader og en satengpose.   Når du kjøper LELO Alia, anbefaler vi deg også å bestille: - LELO's vannbaserte glidemiddel. - LELO's vibratorrens.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Flott praksis
Diana - 12. may. 2020
Superfint etui, sexy materiale og lett å holde. Dessverre hadde det ingen virkning på meg når det gjelder vibrasjoner og orgasme. Kanskje det er bra for nybegynnere? Skuffet, dessverre.
0
Bare kjęrlighet
Quinde - 22. may. 2013
Et helt sublimt leketųy som vil få deg til å fųle deg fantastisk. En helt utsųkt nytelse å tilbringe med partneren din eller som en trųst når du fųler deg litt ensom. Vibratoren er ekstremt hendig. Som med alle Lelo-produkter, er kvaliteten avgjųrende. Designet er sexy og elegant. Hvis du ikke har den allerede, skynd deg å bestille den slik at du kan få gleden, nytelsen og tilfredsstillelsen så fort som mulig, kan absolutt anbefales.
0
Fantastisk utstyr
Gertrud og Jens Bųrge - 31. jan. 2013
LELO ALIA oppladbar klitorisvibrator har vęrt et veldig positiv for sexlivet vårt. Problemet var at vi hadde vanskelig for å komme samtidig, men med dette utstyret har det til de grader lųst dette problemet;)
0
Garantert nytelse
Kvinne91 - 6. apr. 2019
Jeg kjųpte Lelo Alia for flere år siden da den kom på markedet, og produktet fungerer fortsatt veldig bra. Kun overflatene på de harde plastdelene er slitt. Produktet er veldig enkelt å rengjųre og er virkelig vanntett, noe som betyr at den kan brukes i et bad eller i dusjen;). I tillegg er den også egnet for par. Batteriet varer i timevis med full kapasitet og er også enkelt å bruke takket vęre designet i partnerens hånd. Materialet er også veldig behagelig og selve produktet er en fryd for ųyet! Jeg har kjųpt mange forskjellige lignende produktet, men ingenting kan sammenlignes med dette! 5/5
0
Ganske fin - men svak ...
MK - 17. jan. 2015
Denne vibratoren er superfin å se på og kjenne på, den ligger godt i hånden og fųles eksklusiv hele veien – altså helt til du starter den. Den er stillegående og har fine vibrasjoner, men er ALTFOR svak. Kanskje det fungerer hvis du er en som kommer ekstremt lett, men for meg er den dessverre for svak. Synd, for formen, materialvalgene, fargene, alt er helt riktig bortsett fra dette med styrken på vibrasjonene som plutselig gjųr det helt ubrukelig :(
0
Fantastisk design, dempet vibrasjon
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg ligger på kne og tilber produktets design. Min egen klitoris krever imidlertid en stivere tur. For følsomme klitoriser er dette absolutt et utmerket produkt!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Den beste lekekameraten
Anonymous - 13. mar. 2024
Holder på med nr. 2. Jeg har den alltid med meg hvis jeg føler for det. Men det bråker litt på et offentlig toalett.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful