Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Bo Oppladbar Vibrerende Penisring var 1

LELO Bo Oppladbar Vibrerende Penisring

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

For de fleste kvinner er den enkleste veien mot orgasme, under samleie, gjennom klitorisstimuli.Derfor er Bo Penisring fra LELO perfekt.   Tre ringen på penisen hans og føl de pirrende vibrasjonene mot klitorisen din under sex. Som med alle andre penisringer vil Bo gi ham en hardere og mer langvarig ereksjon.   Penisringen er fremstilt av silikon og føles myk mot huden. Vi anbefaler at dere bruker et vannbasert glidemiddel for å få den optimale opplevelsen.   Bo har en kraftig vibrasjonsmodus.   Den er oppladbar så du ikke behøver å tenke på batterier. I tillegg er den vanntett for å kunne nytes i dusjen.   Ringen leveres i en fin eske inkludert en lader og en liten plastikkeske.   Når du kjøper LELO Bo, vil vi også anbefale deg å bestille:   - LELO's vannbaserte glidemiddel.   - LELO's vibratorrens.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En god investering!
Anonymous - 2. dec. 2013
Kjæresten min og jeg hadde lyst til å sprite opp litt, så vi bestemte oss for en oppladbar penisring fra BO. Og jeg må si at den har levd opp til både mine og hans forventninger. Det eneste negative er at den nok sitter litt for stramt for den stakkars mannen, men det blir forhåpentligvis bedre ved bruk :-) Vi kjøpte den også for å hjelpe ham med å bruke kondom, siden jeg nylig sluttet med p-piller. Og siden han aldri har brukt kondom før, skapte dette noen problemer (stemningen døde litt når han famlet), men BO har løst dem for oss nå, så det er bare bra! I tillegg anbefales den på det sterkeste!
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful