Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Bridal Pleasure-sett var 1

LELO Bridal Pleasure-sett

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Leter du etter en morgengave til din kommende ektefelle? Så er LELO's 'Bridal Pleasure'-sett den perfekte gave, som helt sikkert vil skape stor glede og nytelse for dere begge to. LELO's 'Bridal Pleasure'-sett er perfekt til dere som sier 'ja' til et langt liv med intimitet og kjærlighet, og dere som vil bortskjemme hverandre. Settet består av et pent blindfold, en eksklusiv parvibrator og en myk teaser-ring, i et elegant design - det perfekte leketøy til romantiske stunder i erotikkens tegn. LELO's 'Bridal Pleasure'-sett er selvfølgelig designet i myke, hvite nyanser som passer til bryllupet. Blindfoldet er laget i semsket skinn og silke, og er pyntet med små perler over øynene. Det brukes til å dekke for øynene, slik at de andre sansene våkner, og man kan føle berøringer mer intenst. Når dere bruker blindfoldet sammen med teaser-ringen, vil frynsene gi en kilende og sensuell fornemmelse, når de føres over huden.

LELO's 'Bridal Pleasure'-sett, har sist men ikke minst, en pen og elegant Noa parvibrator, som brukes av kvinnen under sex. Hun vil få klitorismassasje, samtidig som dere kan nyte hverandre. Noa styres enkelt med én knapp på vibratoren, og har 6 forskjellige lydsvake vibrasjonsmønstre å velge mellom. Den, oppladbare Noa er laget i medisinsk silikon, hvilket gjør den myk og utrolig behagelig å bruke. Vi anbefaler at dere samtidig bruker et vannbasert glidemiddel, slik at opplevelsen blir enda bedre. Nyt hverandre og Noa, hvor enn dere har lyst: Vibratorene er nemlig 100 % vanntette, og kan brukes i dusjen.

Medfølger: LELO's 'Bridal Pleasure'-sett leveres i en pen og diskret gaveeske, som også kan brukes til oppbevaring. Settet inneholder også en illustrert 'Lovers Guide', som gir inspirasjon til sexstillinger,og som lar dere få det beste ut av par-vibratoren. USB-lader medfølger.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful