TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
LELO Dare Me Pleasure-sett var 1

LELO Dare Me Pleasure-sett

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

LELO 'Dare Me' Pleasure-sett, inneholder alt det du trenger for at du og din partner kan få en romantisk og kinky kveld. Settet inneholder noen av LELO's absolutte bestselgere, og som alle andre LELO's produkter, er dette settet også veldig elegant og stilig. - Dette kan definitivt stå fremme på nattbordet.

Den flotte svarte esken inneholder: - En pirrende pisk i semsket skinn - Silke Mansjetter - De populære Luna Vaginakuler

La partneren din merke en pirrende følelse i kroppen, når du bruker pisken, enten sensuelt og forsiktig, eller når du bruker litt mer styrke! Ta full kontroll når du binder din partner til sengen med silkemansjettene. Sist men ikke minst, eksperimentér med de svarte vaginakulene.

Pisken har et flott akryl/stål håndtak, og frynser i semsket skinn. Pisken slår ikke spesielt hardt. Silkemansjettene kan brukes for både ankler og håndledd. Innvendig er de fóret med mykt semsket skinn og er derfor behagelige å ha på.

De svarte vaginakulene kan brukes til både nytelse og bekkenbunnstrening. OBS: Hvis du vil lese mer om hvordan du bruker kulene, så kan du finne dem her i shoppen, (hvor du også kan kjøpe dem separat). Utover den flotte esken som produktene ligger i, følger det også med en svart pose i sateng, til oppbevaring av vaginakulene. LELO 'Dare Me' Pleasure-sett er den perfekte gaveidéen!

OBS: Alle produktene som inngår i dette settet, kan også kjøpes separat her i Sinful.no shoppen.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful