Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Ella G-punktsdildo var 1

LELO Ella G-punktsdildo

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Drømmer du om å få G-punktorgasme? Da er LELO Ella den perfekte sexleken for deg.   Ella har en lett buet form og et hode som kan levere nervepirrende stimuli direkte på G-punktet ditt.   Selv om Elise er fremstilt av mykt silikon, er den veldig fleksibel. Den har en passende fasthet for fokusert stimuli.   Ella har fordelen med at du kan bruke begge ender. Eksperimenter og finn ut hvilken du foretrekker.   Vi anbefaler at du bruker Ellla sammen med et vannbasert glidemiddel for å få den optimale opplevelsen.   Dildoen leveres i en diskré eske med en satengpose.   Når du kjøper LELO Ella, anbefaler vi i tillegg å bestille:   -LELO's vannbaserte glidemiddel.   -LELO's vibratorrens.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Hyggelig, men veldig skuffende.
S - 30. jan. 2019
Jeg hadde lest anmeldelsene. Og tenkte JA! Her er dildoen for meg .. men nei .. den lever på ingen måte opp til forventningene og.. jeg har i hvert fall ikke fått orgasmer fra den.
0
Nydelig - men mindre enn forventet
K - 4. jan. 2019
Formfull og fin dildo. Den kommer i en fantastisk sexy innpakning. Den er tilstrekkelig fleksibel. Dessverre er den litt mindre enn jeg hadde forventet. Under detaljer står det at den måler 19,5 x 5,0 x 3,0 cm. Jeg regnet med at det betydde at den hadde Ų3 cm i g-punktenden og Ų5 i den andre enden. Det er ikke tilfelle. Den er Ų3 cm på det bredeste punktet
0
Positivt overrasket
Michelle - 21. dec. 2016
Jeg trodde faktisk jeg hadde bestilt en dildo med vibrator og ble ganske skuffet da jeg åpnet pakken, men bestemte meg for å slippe bryet med å returnere så jeg beholdt den. Og heldigvis! Denne er fantastisk! Og virkelig et sexy materiale!
0
Sexy dildo
Rose - 27. aug. 2014
Den har en deilig myk overflate men er deilig hard og kjempegod å treffe g-punktet med :) Definitivt et pluss herfra og ikke det siste LELO-produktet jeg ųnsker å kjųpe :)
0
Nydelig men ganske tųff
god - 4. jun. 2014
Det er en virkelig nydelig dildo med en flott form som passer kroppen min veldig bra ... Begge ender er gode. Men jeg skulle ųnske overflaten var litt mykere. Selv om den er laget av et fleksibelt materiale, er den så fast at det gjųr vondt når du trekker den opp mot kjųnnsbeinet på vei ut. Det er enda vanskeligere for ens partner å unngå det.
0
Happy!
Anonymous - 4. mar. 2022
Dette produktet var en positiv overraskelse! Dildoen er vakkert enkel. Silikonoverflaten er fin og silkeaktig, og forårsaker derfor ikke ubehagelig friksjon på slimhinnene. Så snart du tar den ut av pakken, kan du legge merke til at dildoen også har en fin vekt. De to forskjellige hodene gir en fin variasjon i bruken av dildoen. Dildoen er relativt smal, spesielt på midten, noe som er godt å tenke på hvis du trenger litt tykkelse. På grunn av smalheten egner imidlertid spesielt den flatere enden av dildoen seg også godt til analstimulering.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Skuffet
Anonymous - 2. jan. 2022
De forrige sier alt. dyrt. materialet er bra. skuffet.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Effektiv
Anonymous - 4. oct. 2020
Jeg kjøpte den til kona som et leketøy. Den fungerte akkurat som den skulle. Det var veldig hyggelig å se hvor lett det var å få orgasme med veldig lite klitorisstimulering. Den eneste ulempen er grepet, spesielt hvis du kan få en tøffel på det du holder på.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Treffer helt riktig
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne dildoen er ikke så stor som jeg hadde forventet. Til gjengjeld er den deilig og luksuriøs å ta på og har en form som gjør at den treffer akkurat der den skal, slik at du føler deg dypt tilfredsstilt. Jeg bruker den sammen med en klitorisvibrator og får raskt en herlig orgasme i både klitoris og vagina.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Enkelt og elegant
Anonymous - 13. mar. 2024
LELO lager de perfekte produktene for selvforkælelse, ettersom helhetsopplevelsen er så elegant og deilig, fra emballasjen til designet og kvaliteten på selve produktet; Apple i sexleketøyverdenen :) Da jeg valgte Ella, var det fordi jeg ville ha noe vakkert, enkelt, vanntett og g-punktsrettet. Det er akkurat det jeg fikk. Materialet er silkemykt og hygienisk, selv om det er litt vanskelig å unngå lo når du tørker den av etter rengjøring (men det er verdt det for den nydelige overflaten etter min mening). Kanskje du bare kan bruke en mikrofiberklut. Jeg har ingen problemer med å finne g-punktet med Ella, og den merkelige formen passer overraskende godt til den kvinnelige anatomien. Størrelsen er stor nok til å tilfredsstille meg uten å være overveldende. Jeg liker begge endene, selv om den "tykke" (ikke bøyde) enden er litt vanskelig å holde på. Generelt skulle jeg ønske dildoen var litt lengre av denne grunn - siden det ikke er noen elektronikk og du må gjøre alt arbeidet selv, ville det være en fordel å kunne holde på ordentlig. Jeg skal imidlertid ikke utelukke at jeg av og til stikker den lenger opp enn jeg burde... Ahem. Det er vel et godt tegn. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med kjøpet og kan anbefale produktet til andre som er på utkikk etter det samme som meg. En annen fordel med fraværet av komplisert elektronikk er at du kan få et leketøy av luksuskvalitet ganske billig. :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful