TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
LELO F1s Developer's Kit RED Masturbator var 1

LELO F1s Developer's Kit RED Masturbator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Vitenskap har aldri vært så tilfredsstillende! Ved bruk av to kraftfulle motorer kombinerer F1s tradisjonelle vibrasjoner med intense, soniske bølger som stimulerer penisen din fra flere kanter samtidig.

I stedet for å bare pirre nerveendene i huden din, bruker F1s både LELOs revolusjonerende SenSonic-teknologi og en Cruise Control-funksjon til å holde intensiteten på et konstant nivå mens du leker.

Ved hjelp av 10 sensorer rapporterer F1s prestasjonen din tilbake til deg via appen LELO F1S. Og hvis du har erfaring med koding og softwareutvikling kan du med det fritt tilgjengelige Software Development Kit eksperimentere med appen, følge med utviklingen din over tid, samt forme dine fremtidige onanistunder.

Den indre hylsen er laget av myk, hudaktig silikon med riller i materialet som gir økt stimulering under bruk. Hylsen er vanntett og rengjøres enkelt med vann og mild såpe eller sexleketøysrens etter bruk for å bevare en god hygiene.

Påfør rikelig med vannbasert glidemiddel på hylsen. Trykk på den midterste knappen for å skru på masturbatoren og før deretter penisen din langsomt inn i hylsen. F1s vil starte stimuleringen når den merker at du er inne. Du kan dessuten seg deg selv når du nærmer deg mållinjen gjennom det lille vinduet i masturbatoren.

LELO F1s Developers Kit RED fikk terningkast 6 i Dagbladets store julegavetest av sexleketøy i 2020.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
ikke verdt pengene
Dette er ikke verdt 1500 kr. vanskelig og koble sammen med app på tlf. tar lang tid og mange prøvninger. tar lang tid på og få utløsning og er veldig sår på ho... Les mer
lilkegutt - 24. may. 2020
Annerledes på en bra måte
Denne saken fungerer veldig bra for meg. Den er helt annerledes fra andre "strokers" som forsøker å simulere "the real thing", så hvis det er... Les mer
Mane - 13. jul. 2020

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful