Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Hugo Prostata Massager med Fjernbetjening  var 1

LELO Hugo Prostata Massager med Fjernbetjening

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
kr 2 095,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

LELO Hugo Prostatavibrator er et nytt sexleketøy for menn fra det eksklusive svenske firmaet LELO.  Den har to kraftfulle vibratorer, en plassert i skaftet og en i basen så du blir stimulert både innvendig og mot mellomkjøttet samtidig. Den har seks intense vibrasjonsmønstre i tillegg til to SenseMotion-vibrasjoner. Alle vibrasjonene kan styres fra fjernkontrollen som følger med.  SenseMotion-teknologien er basert på at det er dine bevegelser med fjernkontrollen som styrer vibrasjonene og dermed gir deg full kontroll. Dette hjelper deg på vei til en fantastisk utløsning.  Vibratoren er laget i 100 % medisinsk silikon, som kjennes silkemyk på overflaten, samtidig som den er fast og hard. Vi anbefaler å bruke en god glidekrem sammen med vibratoren så den blir mer behagelig å innføre og bruke.  Etter bruk kan du enkelt rengjøre den med varmt vann - vibratoren er 100 % vanntett. Suppler gjerne med en sexleketøysrens for ekstra høy hygiene. Det følger også med en USB-lader for å lade den opp igjen, så du slipper å tenke på batterier til vibratoren. 

MerkeLELO
Produkt vekt (g)122
InkludertOppbevaringspose, Prøve av vannbasert glidemiddel
StrømkildeUSB-lader
Brukstid (min)90
Vibrasjonshastigher6
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Kinesisk, Russisk, Spansk, Portugisisk, Italiensk, Tysk , Fransk
SKU14943
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Virker som kvalitet men treffer ikke meg
Luringen - 26. sep. 2021
Leste bare gode anmeldelser av denne, så jeg gledet meg veldig til den skulle komme. Den virker som den er av god kvalitet og alt sånn, men med så høy pris burde den ha gitt meg noe mer enn den gir meg. Jeg er veldig skuffet. Den treffer ikke meg.
Kraftig vibrator. Ikke laget for høye folk.
Huss - 19. jul. 2019
Vibratoren er som sakt ikke akuratt lagd for høye personer. Jeg er 2 meter høy og føler at den ikke akuratt når hvor den burde. Men vibrasjonene er såpass kraftig at for meg personelig gjør det ingenting. Materialet den er laget av setter lukt selv etter vask med såpe og vann. Lukten er langt fra sterk men man kan enkelt lukte hvor den har vært. Da jeg først åpnet pakken og skrudde den på var vibrasjonene så kraftig at jeg holdte på og miste den, jeg er erlig talt imponert på farten og kraften de vibratiske motorene kjører i, spesielt med tanke på at lyden er svært svak. Kontrolleren vibrerer og å den lager en god del lyd men det går ann og skru den av med og holde inne knappen i midten så kontroleren fungerer fortsatt men motoren inni stopper. Om man leser manualen og gjør litt utforskning er det lett og finne alle vibrasjonsmåtene. Da det kommer til orgasmegaranti er det som sakt. Jeg er 2 meter høy og dette produktet nådde ikke prostaten min. Men om den hadde ville jeg ikke hat en tvil i meg at den ville gitt en orgasme. Jeg råder dette produktet til alle men som er normalt høye og ser etter ett produkt som har sterke vibrasjoner.
løp å køp
joo - 20. jun. 2019
den på en helt annan nivå æn billare 400-500 eg har prøvd før. designen er snygg, men får kun en 4 :a då eg synes att den "guldiga" delen ser litt billig ut till å vara på en sån dyr ting. vibrationerna ær av høg kvalitet, men synes de borde lægga till app så man kan programera de sjøl nesta gang. ikke kempe lydsvak men ikke høglydd
Spot on!
TabRol - 3. sep. 2017
LELO Hugo kan ikke engang sammenlignes med andre produkter jeg har prøvd i samme kategori. Anatomien er perfekt og stimulerer så definitivt der den skal. Sammen med masturbering gir den nærmest uutholdelig deilige orgasmer. Anbefales også som vorspill til samleie - gir sterkere ereksjon. Er ufattelig (og patetisk) at så mange heterefile menn fortsatt nekter seg selv å utforske prostatastimulering.
Min første vibrator til anus
Mads - 8. jun. 2017
Det er første gang jeg har hatt en vibrator til anus. Og jeg er på ingen måte skuffet. Jeg synes prisen er litt stiv, men den er absolutt verdt pengene. Jeg har fått flere former for orgasmer med prostatavibratoren, både med og uten selve utløsningen. Kan anbefales.
Dyr i forhold til produktet
Morten - 22. apr. 2020
Synes prisen er dessverre litt hųy. Produktet er greit å bruke, men jeg har dessverre opplevd bedre orgasmer med andre og billigere produkter. Fjernkontrollen vibrerer også, noe jeg ikke var klar over. Produktet i seg selv ga meg ingen god orgasme, og jeg måtte bruke både vibrator og fjernkontroll (pga innebygd vibrator) for å få orgasme. Litt skuffet over dette produktet når prisen er så hųy som den er.
0
Et funksjonelt leketøy
Anonymous - 13. mar. 2024
Enheten er av høyeste kvalitet. Jeg anbefaler den.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Pettymys
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte denne enheten til meg selv som min første prostatastimulator med vibratorfunksjon, hovedsakelig på grunn av de gode anmeldelsene den fikk. Nå som jeg har mottatt enheten, er jeg skuffet over å si at jeg ikke kan bli med på de fantastiske anmeldelsene. Enheten har faktisk en veldig høy kvalitet, og materialet er veldig behagelig å ta på. Det er enkelt å sette enheten på plass. Men så begynner vanskelighetene. Enheten kommer veldig lett ut når den er i bruk, og du må plassere den på nytt midt i alt og holde fast i den. Det var små avbrudd mellom fjernkontrollen og enheten allerede under første gangs bruk. Pakken kommer ikke med bruksanvisning, men du må lete etter dem på nettet, noe som selvfølgelig bare er et spørsmål om å bli vant til dem. Den største skuffelsen for meg er selvfølgelig at enheten ikke gir meg mye i form av opplevelser. Jeg prøvde enheten i alle posisjoner. Enheten tilbyr gode vibrasjonsprogrammer, men for meg burde vibrasjonen være mye sterkere. Det var litt for dyrt å prøve. Men hvis du vet at prostataen din er mer følsom, er apparatet absolutt et godt kjøp.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Trenger øvelse :)
Anonymous - 13. mar. 2024
Hugo er enkel å bruke og funksjonell. For noen ser det ikke ut til at den holder seg inne, men det finnes hjelpemidler. Jeg er tilsynelatende ganske ufølsom selv, og forventningene var høye da jeg fikk Hugo. Nå, etter å ha brukt apparatet i ca. to måneder, begynner jeg å forstå hvordan jeg kan få maksimalt utbytte av det. Nøkkelen er å slappe av. Apparatet får musklene til å bevege seg, noe som får Hugo til å "boble" inni. Det føles også godt, men når du først har lært deg å slappe av i musklene, tar det ikke lang tid før du merker at pulsen og pustefrekvensen synker dramatisk. Det er da du begynner å kjenne en deilig varmefølelse i hele kroppen, forskjellige fornemmelser over hele kroppen osv. Den store O-en lar vente på seg, men det skyldes nok også tankemylderet og den intense ventetiden. En oppløser som krever tålmodighet :)
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Bare bra
Anonymous - 8. jun. 2019
Den fungerte ganske bra så lenge den fungerte... Min er tilfeldigvis ikke oppladbar, uansett hvordan jeg prøver å vinkle ledningen, starter den ikke igjen. Men når jeg brukte den var det fint, at fjernkontrollen vibrerer er så unødvendig, det tar oppmerksomhet og forstyrrer som faen. Noen ganger var det bare fjernkontrollen som fungerte, og jeg måtte prøve å synkronisere dem. Unødvendig komplisert. Men det er et fint materiale. Hadde den fortsatt fungert, hadde det nok blitt 4 stjerner.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful