Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Hula Beads Roterende Vibratoregg var 1

LELO Hula Beads Roterende Vibratoregg

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

LELO Hula Beads, et revolusjonerende vibratoregg, er det første på markedet som både roterer og vibrerer. Kombinasjonen av rotasjoner og vibrasjoner gjør Hula Beads svært pirrende. Egget kan med fordel brukes av par, f.eks. hvor din partners bevegelser styrer vibrasjonenes intensitet og hurtighet.   Hula Beads er også utmerket til bekkenbunnstrening. Eggets bevegelser aktiverer og utfordrer bekkenbunnsmuskelaturen. Dette er en mer effektiv trening enn ved normale vaginakuler.   Hvis du foretrekker kan du kun føre den øverste roterende kule opp. På denne måten vil den vibrerende kule bortskjemme den følsomme skjedeåpningen med deilige vibrasjoner. Alternativt kan du føre hele egget opp og la den roterende kule massere G-punktet ditt.   Hula Beads leveres med LELOs unike SenseMotion fjernkontroll som gjør det lettere og mere pirrende å fjernstyre bevegelsene til egget . Fjernkontrollen gjør det mulig å velge mellom seks forskjellige og forhåndsinnstilte vibrasjonsprogrammer, og to programmer som du selv skaper med dine bevegelser. Du kan altså lage ditt helt eget og unike vibrasjonsprogram bare ved å bevege fjernkontrollen. Dermed oppnår du en mer intens og levende opplevelse med din partner, enn det som er mulig med vibratoregg fra andre produsenter.   Det stilrene og lekre Hula Beads vibratoregg er oppladbart og fremstilt i matt silikon av høy kvalitet, så du får en myk og behagelig overflate. Vi anbefaler at du bruker et godt vannbasert glidemiddel sammen med Hula Beads, for å få en enda bedre opplevelse. Det blir også mer behagelig å innføre egget.   Følger med: Trådløs fjernkontroll, lader og oppbevaringspose.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skuffende
:) - 27. jul. 2017
Ble nok ingen "hula hula" med disse.. Materialet er silkemykt, men trekker ned for svake vibrasjoner og mye støy. Ikke et produkt for de som krever det lille ekstra
Et must for alle kvinner!
Ellen - 8. jun. 2017
Fantastisk objekt som man kan bruke både til nytte og fornøyelse. Bruk den som bekkenbunnstrener på promenaden og til tilfredstillelse på natten! Kan kun anbefale! :o)
God
P. - 8. jun. 2017
Ettersom jeg allerede hadde et Vibe Therapy Reign trådløst egg, men ikke syntes at vibrasjonene var like kraftige som jeg ønsket, så valgte jeg å kjøpe Lelo Hula Beads roterende vibratoregg i håp om kraftigere vibrasjoner. Da det også var roterende og pirrende, så måtte det kjøpes (selv om jeg synes prisen var litt stiv). Egget er uten tvil kraftigere og det vibrerer også godt, samtidig som det roterer. Den medfølgende fjernkontrollen er fantastisk og kan dreies slik man vil, mens den gir en deilig vibrerende følelse. Det er veldig lett å sette opp og det holder seg på plass. Et bra produkt, men jeg hadde store forventninger til at den virket "mye mer" kraftig i både dens rotasjon, pirring og vibrasjon. På tross av dette blir det flittig brukt.
Spennende
F. - 27. apr. 2020
Er godt fornųyd med egget, det er brukervennlig, akkurat som fjernkontrollen er en hit. Men er skuffet over batteriet. Gitt at det er et li-on batteri, bųr det ikke lades ut i skuffen på 2-3 dager. Det tar veldig lang tid å lade opp, og det er derfor jeg ladet det opp etter rengjųring. Når den skal brukes på nytt er det ca 2 timers ventetid.
0
Bra
P. - 11. mar. 2014
Siden jeg allerede har et trådlųst Vibe Therapy Reign egg, men ikke syntes vibrasjonene var så sterke som jeg kunne ųnske meg, valgte jeg å kjųpe Lelo Hula Bead sitt roterende vibrator-egg i håp om kraftigere vibrasjoner. Siden den også var roterende og pirrende på samme tid, måtte den kjųpes (selv om jeg syntes prisen var litt for hųy) Egget er definitivt kraftigere og vibrerer også godt mens det roterer. Den medfųlgende fjernkontrollen er fantastisk og kan snus som du vil samtidig som den gir en fin vibrerende fųlelse. Den er veldig enkel å sette opp og holder seg på plass. Et godt produkt, men hadde hųye forventninger om at det virket "mye mer" kraftig mtp roterende, pirrende og vibrerende, men som fortsatt brukes flittig.
0
Et must for alle kvinner!
Anonymous - 6. aug. 2017
Et helt fantastisk produkt som kan brukes til både behov og nytelse. Styrker bekkenbunnsmuskulaturen mens du går og er en fantastisk oppkvikker på kvelden! Kan ikke annet enn å anbefale! :o)
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Et must for alle kvinner!
Anonymous - 3. nov. 2015
Herlig gjenstand som kan brukes til både nytte og fornøyelse. Bruk den som bekkenbunnstrener på tur og som tilfredsstiller om natten! Kan bare anbefales! :o)
Maskinoversettelse fra sinful.se
Noe du aldri har visst før
Anonymous - 1. oct. 2016
Den beveger seg på en helt spesiell måte - den stimulerer innvollene dine forsiktig, men bestemt, på en måte som ingen annen kroppsdel kan.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful