Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Ina 2 Oppladbar Dobbelvibrator var 1

LELO Ina 2 Oppladbar Dobbelvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Tenner du på kraftig klitorisstimuli? Og elsker du den doble stimulerende gleden fra de berømte rabbitvibratorene? Da bør du ta en titt på LELO Ina Dobbelvibrator.   Klitorisvibratoren er plassert nært inntil dildoen og kan dermed gi deg direkte stimuli på klitoris. På grunn av den effektive klitorisstimulien, vil vi anbefale Ina til den erfarne kvinnen.   Sett inn den fargede delen av dildoen og velg mellom seks ulike vibrasjonsmøsntre og åtte hastigheter. Ina har to kraftige motorer som vibrerer separat eller simultant, avhengig av vibrasjonsmønsteret du velger.   Dildoen har en perfekt buet form som gir deg herlig G-punktsstimuli i tillegg. Med sin ergonomiske utforming kan Ina stimulere deg uten at du bruker hendene.   Vi anbefaler at du bruker Ina sammen med et vannbasert glidemiddel for å få den optimale opplevelsen.   Dildoen leveres i en diskret eske med en lader og en satengpose.   Når du kjøper LELO Ina anbefaler vi i tillegg å bestille: - LELO's vannbaserte glidemiddel. - LELO's vibratorrengjøring. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Det beste
Loulou - 27. feb. 2018
Som relativ ny i sexleketųysverdenen er dette helt klart et spennende produkt, den er stųysvak og de mange programmene gir god variasjon både når det brukes på utsiden, men spesielt når det er inni. Eneste minus er vinkelen mellom utvendig vibrator og den som fųres inn, det krever litt arbeid fųr den sitter skikkelig godt. Flott for både lek alene og sammen med en partner.
0
Wow
E - 19. jul. 2017
WOW! Dette er min fųrste vibrator og jeg elsker den! Beskrivelsen på nettsiden stemmer overens med virkeligheten og det er ikke noe å klage på. Kan absolutt anbefales hvis du elsker klitorisstimulering. Verdt pengene
0
Generelt bra, som forventet
Carly - 27. oct. 2015
Dette er et fint tillegg til enhver samling. Det er ganske enkel å like. Den har gode vibrasjonsmųnstre. Når det er sagt, får den meg ikke til å komme hver gang. Mesteparten av tiden, ja.
0
5 stjerner
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har brukt den sammen med kjæresten min flere ganger nå, det er et flott materiale og den gjør det den skal. Spesielt de forskjellige funksjonene er et stort pluss.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful