Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Ina Wave Dual-action Vibrator var 1

LELO Ina Wave Dual-action Vibrator

Velg Farge:
Relaterte produkter
Kaerlig Økologisk Vannbasert Glidemiddel 75 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 1 845,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

LELO Ina Wave er en videreutvikling av den populære modellen LELO Ina Oppladbar Dobbelvibrator, som både stimulerer deg innvendig og mot klitoris.    LELO Ina Wave er den første av sitt slag i verden, og skjemmer deg bort med myke, bølgende bevegelser som masserer opp mot g-punktet.    Inas bevegelser etterligner "kom hit"-bevegelsene som mange bruker til g-punktsstimulering, samtidig med at den vibrerer pirrende mot klitoris, så du er sikret ekstra nytelse.    Med LELO Ina Wave får du ti forskjellige deilige stimuleringsinnstillinger som du enkelt kan skifte mellom med knappene på fremsiden av vibratoren. Vibratoren husker den innstillingen du brukte sist den var skrudd på slik at den starter med samme program. Slik kan du nyte yndlingsinnstillingen din uten å måtte lete etter den.  LELO Ina Wave er fremstilt i kvalitetssilikon som er myk og behagelig i bruk. Vi anbefaler deg å alltid bruke en god vannbasert glidekrem sammen med vibratoren for å gjøre opplevelsen enda bedre og mer nytelsesfull. Ina Wave er oppladbar og 100 % vanntett så du kan nyte den akkurat der du vil. 

MerkeLELO
Produkt vekt (g)175
InkludertOppbevaringspose, Prøve av vannbasert glidemiddel
Full lengde (cm)19.5
Innførbar lengde (cm)12.7
Diameter (cm)3.6
StrømkildeUSB-lader
Brukstid (min)120
Vibrasjonshastigher10
PrimærmaterialeSilikon
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeRussisk, Engelsk, Italiensk, Tysk , Fransk, Portugisisk, Spansk
SKU14650
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
super
Maya - 17. oct. 2021
super
Nesten perfekt!
Dianna - 8. jun. 2017
Ina Wave er nesten det perfekte leketøyet for meg. Silkemyk, deilige vibrasjoner og passer helt perfekt! Eneste minuset er at den dessverre ikke er spesielt lydsvak, da man kan høre hvordan ina armen arbeider. Spesielt i bruk kan man høre når det er litt motstand. Men hvis man er alene hjemme, setter på god musikk, så legger man ikke merke til det. Det jeg liker spesielt godt med Ina Wave er at det ikke bare går 2 minutter før man får en orgasme. Man kan virkelig ta seg tid og jobbe seg lengre og lengre opp mot klimaks. Jeg må bare si at jeg virkelig elsker min Ina Wave (spesielt i en god varm dusj) og den er også helt fantastisk når mannen min velger å hjelpe til med den!
En nydelig leke
I en - 30. may. 2020
Til å begynne med kjųpte jeg denne leken fordi den het Ina, og jeg syntes det var litt gųy å eie noe som deler navn med meg. Kvaliteten er virkelig på topp. Den er pent laget, virkelig god kvalitet. Massevis av vibrasjonsinnstilling. Fint at den er vanntett.
0
Nesten perfekt!
Dianna - 31. oct. 2015
Ina Wave er for meg nesten det perfekte leketųyet. Silkemyk, deilige vibrasjoner og passer perfekt! Eneste minus er at den dessverre ikke er veldig stillegående, da man kan hųre hvordan armen fungerer. Spesielt i bruk kan man hųre når man ser er litt motstand. Men hvis du er alene hjemme, sett på god musikk så merker du det ikke. Det du spesielt liker med Ina Wave er at det ikke bare tar 2 minutter fųr du får orgasme. Man kan virkelig ta seg tid og jobbe lenger og lenger opp mot klimaks. Jeg må si at jeg virkelig elsker min Ina Wave (spesielt i en varm dusj) og det er også helt utrolig når mannen min velger å hjelpe til med det!
0
Frustrerende
Fia - 7. sep. 2019
Denne kaninen er så frustrerende. Jeg kan starte med det som er bra: Den er av veldig god kvalitet, og den er veldig stillegående og vanntett. Men nå til det som ikke er så bra: Hvorfor er den formet slik? Bųyen på delen som skal fųres inn er helt feil formet og når den fųrst er på plass er klitorisstimulatoren på helt feil sted, altfor langt nede. Jeg tror jeg har ganske normal anatomi, men denne fungerer ikke for meg i det hele tatt. Bųlgebevegelsen er også helt feil fordi klitorisstimulatoren er så langt nede at alt blir moset mellom de to.
0
Nesten perfekt!
Anonymous - 6. aug. 2017
Ina Wave er nesten det perfekte sexleketøyet etter min mening. Silkemyk, gode vibrasjoner og akkurat passe stor. Den eneste ulempen er at den ikke er veldig stille, så du kan høre at den brukes. Spesielt når du trykker den mot huden din under bruk. Men hvis du er alene hjemme og har riktig musikk på, merker du ikke støyen. Det beste med Ina Wave er at det ikke bare tar 2 minutter å få orgasme, men at du faktisk kan bruke den på en måte som forlenger orgasmen på en fantastisk måte. Jeg kan si at jeg virkelig elsker min Ina Wave (spesielt i et varmt boblebad), og den er også fantastisk når jeg legger den i hendene på mannen min!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Min nye bestevenn
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er uten tvil det beste kjøpet jeg noensinne har gjort. Overflaten er myk, bevegelsen er spot on og skyggen er virkelig intens når det trengs. Jeg har aldri hatt orgasmer som dette selv med en mann. Det tok meg en stund å lære meg knappene, men til slutt er den veldig enkel å bruke. Jeg anbefaler den!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Ikke verdt pengene!
Anonymous - 13. mar. 2024
Ble også tagget på denne på grunn av gode vurderinger, men er veldig skuffet. Ikke i det hele tatt bygget for verken vagina eller klitoris. Den trykker på klitoris så det gjør vondt, uansett hvordan man vrir og vrenger blir det ikke bedre. Min første rabbitvibrator og det er et mareritt ... IKKE KJØP! Gjør ikke jobben sin etter min mening!
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful